Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλείνουν τα τούνελ στην Ολυμπία Οδό;-Πιθανή ημερομηνία διακοπής εργασιών η 27η Απριλίου

Κλείνουν τα τούνελ στην Ολυμπία Οδό;-Πιθ...

Ώρες αγωνίας για χιλιάδες εργαζόμενους οι οποίοι ασφυκτιούν ψυχολογικά

Το ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να σταματήσουν οι εργασίες κατασκευής στην Ολυμπία Οδός, αλλά και σε άλλους υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομους είναι πλέον δεδομένο, μιας και επισήμως έχει ανακοινωθεί. Τώρα περνάμε σε ένα επόμενο στάδιο, που αφορά τις πιο πιθανές ημερομηνίες κατά τις οποίες θα γίνει αυτό.

Ως προς τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα - Κόρινθος - Πύργος - Τσακώνα, ως πιθανή ημερομηνία, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται η 27η Απριλίου, καθώς αυτή ακούγεται έντονα στα εργοτάξια, ενώ την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται το κλείσιμο των τούνελ, τα οποία είναι τα μόνα στα οποία και συνεχίζονται εργασίες αυτή τη στιγμή.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν σχεδόν βέβαιο το σταμάτημα του έργου και εκτιμούν ότι κατά συνέπεια θα απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι, που ξεπερνούν τις 2.000 και όταν έρθει η ώρα να συνεχιστούν οι εργασίες, θα προσληφθούν άτομα με το καθεστώς των επιχειρησιακών συμβάσεων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη συτή  η κατάσταση, δηλαδή οι σοβαρές πιθανότητες να σταματήσει το έργο, οι κατά καιρούς απολύσεις και όλο αυτό το κλίμα έχουν οδηγήσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τους εργαζομένους, που καθημερινά βιώνουν την αγωνία του, αν θα έχουν αύριο μεροκάματο και μήπως είναι στους επόμενους που θα απολυθούν.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες κάποιοι δεν άντεξαν όλη αυτή τη διαδικασία και προτίμησαν σε τέτοιους δύσκολους, εργασιακά και οικονομικά καιρούς, να παραιτηθούν...

Την ίδια ώρα οι πολίτες εξακολουθούν να καταβάλλουν διόδια, ενώ χθες η Ολυπία Οδός αναφέρθηκε, με ανακοίνωσή της, στο κίνημα "Δεν πληρώνω', λέγοντας πως αυτό επηρρεάζει τη χρηματοδότηση του έργου από τις τράπεζες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις