Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυλαία σήμερα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις - Πιθανότατα δεν θα ξαναγίνουν

Αυλαία σήμερα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις ...

Τελευταία ημέρα προσφορών

Κλείνει σήμερα 15 Μαϊου ο κύκλος των εαρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων που είχαν ξεκινήσει στις 2 Μαϊου. Ήταν πιθανότατα και οι τελευταίες εκπτώσεις αυτού του τύπου.

Υπενθυμίζεται οτι και ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας είχε αναφέρει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις "αυτές θα είναι οι τελευταίες καθώς η Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί και προχωράει στην θεσμοθέτηση της κατάργησής τους.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είχε από την αρχή επισημάνει ότι το μέτρο αυτό δεν είναι προς όφελος ούτε των επιχειρήσεων, ούτε των καταναλωτών και πλήττει τον θεσμό των Εκπτώσεων συνολικά.

Η θεσμοθέτησή τους επί υπουργίας κ. Χατζηδάκη σκοπό είχε την καθιέρωση περισσότερων εργάσιμων Κυριακών και την ουσιαστική απορύθμιση της αγοράς με τις συνεχείς εκπτώσεις και προσφορές που λειτουργεί προς όφελος των πολυεθνικών αλυσίδων.

Η αποτυχία του θεσμού έχει πλέον αποδειχθεί στην πράξη και η  Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας βρίσκεται σε συνεννόηση με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου για την κατάργησή τους".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις