Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ρενέ Ζελβέγκερ ...έγινε Τζούντι Γκάρλαντ

Η Ρενέ Ζελβέγκερ ...έγινε Τζούντι Γκάρλαντ

Το φιλμ με τίτλο "Judy" θα βγει τέλη Σεπτεμβρίου 2019 στις αίθουσες

Να ανακαλύψουμε το θρύλο πίσω από το ουράνιο τόξο, over the rainbow, όπως ήταν το περίφημο τραγούδι που ερμήνευε η αξέχαστη Τζούντι Γκάρλαντ στο φιλμ του 1939 «Ο Μάγος του Οζ», μας καλεί μία νέα κινηματογραφική ταινία που θα βγει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 όπου η Ρενέ Ζελβέγκερ ερμηνεύει την Τζούντι Γκάρλαντ πετυχαίνοντας πραγματικά την απόλυτη μεταμόρφωση.

Η αγαπητή και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ χρειάστηκε δεκάδες ώρες μαθημάτων για να καταφέρει να υποδυθεί τη θρυλική ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια του παλιού Χόλυγουντ.

Η Ζελβέγκερ έχει ταυτιστεί στις συνειδήσεις των περισσότερων σινεφίλ από τον επιτυχημένο ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς. Μας έχει χαρίσει κι άλλες εξαιρετικές ερμηνείες και σημαντικούς ρόλους όπως της Ρόξι στο βραβευμένο με Όσκαρ καλύτερης ταινίας, "Σικάγο" του Ρομπ Μάρσαλ, στο «Τζέρι Μαγκουάιρ» πλάι στον Τομ Κρουζ το 1996, απ’ όπου και πρωτοαναδείχθηκε αλλά και στο «Επιστροφή στο Cold Mountain» του Άντονι Μινγκέλα το 2003 όπου και τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου β’ γυναικείου ρόλου. Τώρα η 50χρονη ηθοποιός με καταγωγή από το Τέξας, ανέλαβε τον ρόλο της ζωής της, που την υποχρέωσε να  μεταμορφωθεί στη θρυλική ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια Τζούντι Γκάρλαντ.

Για αυτό τον πολύ απαιτητικό ρόλο η Ζελβέγκερ έκανε δεκάδες ώρες μαθήματα μουσικής και χορού & διάβασε πολλά γύρω για τη γυναίκα-θρύλο, τη Γκάρλαντ (1922-1969), μία ηθοποιό που έγινε γνωστή με τον ρόλο της ως Ντόροθι στο «The Wizard of Oz» το 1939 σε πολύ μικρή ηλικία ενώ το 1954 έπαιξε στο «Ένα αστέρι γεννιέται» μαζί με τον Τζέιμς Μέισον.

Aκολουθεί το τρέιλερ της ταινίας με τη Ρενέ Ζελβέγκερ. To φιλμ υπογράφει σκηνοθετικά ο Rupert Goold και το σενάριο προέρχεται από το θεατρικό του Peter Quilter, «End of the Rainbow».

Την ταινία "Judy" αναμένεται να την δούμε και στη χώρα μας & στην Πάτρα, τη νέα χειμερινή σαιζόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight