Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Φυγάδευσε" το όπλο γιατί φοβήθηκε και μάθαινε τα νέα για την 8χρονη από τις ειδήσεις - Τι λέει ο 54χρονος που συνελήφθη

"Φυγάδευσε" το όπλο γιατί φοβή...

Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Λειβαδιάς ως ο άνθρωπος που πυροβολούσε κατα τη διάρκεια του πασχαλιάτικου γλεντιού το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η 8χρονη Αλεξία, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Την ίδια ώρα το κορίτσι εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του.

 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περι όπλων και άλλα αδικήματα, η οποία θα συμπληρωθεί και με το αποτέλεσμα της βαλλιστικής έρευνας, που γίνεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο 38άρι περίστροφο που κατείχε πάράνομα ο 54χρονος. Το περίστροφο βρέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε χθες το μεσημέρι στο σπίτι του συλληφθέντος στην Αθήνα. Στο σπίτι στο Λεοντάρι Βοιωτίας, είχαν βρεθεί απο την αρχή τέσσερις κάλυκες από το περίστροφο.

 

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου στο επάγγελμα, ήταν ένας από παρέα στο Λεοντάρι, που από την αρχή είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας Λειβαδιάς, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες ότι από εκεί έπεφταν πολλές «μπαλωθιές», ενώ το σημείο επιβεβαιώνεται και από τις μετρήσεις που έκαναν οι ειδικοί επιστήμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για τον εντοπισμό της απόστασης της ρίψης του πυροβολισμού από τον τόπο του τραυματισμού του κοριτσιού.

Τι φέρεται να είπε στην αστυνομία

 

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να τραυματίσει κανέναν. Πως κι άλλοι πυροβολούσαν και έριχναν βεγγαλικά, όχι μόνο εκείνος. Πως τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε ότι η μικρή Αλεξία είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα και γίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Παίδων.

«Όταν έμαθα για τον τραυματισμό συγκλονίστηκα και παράλληλα τρομοκρατήθηκα», είπε και παραδέχτηκε ότι αποφάσισε να «φυγαδεύσει» το όπλο, πιθανότατα για να μη βρεθεί στην κατοχή του. Το είχε παράνομα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο ίδιος έφυγε από το Λεοντάρι την ημέρα του Πάσχα.

«Έδωσα το όπλο σε κάποιους φίλους και το μετέφεραν στην Αθήνα για να το κρύψουν στο σπίτι μου», υποστήριξε, επίσης, ο 54χρονος. Είπε στους αστυνομικούς πως στις ημέρες που μεσολάβησαν από την ημέρα του Πάσχα, όταν τραυματίστηκε η μικρή Αλεξία από την αδέσποτη σφαίρα, «έβλεπα ειδήσεις για την πορεία της υγείας του παιδιού». Ισχυρίστηκε ότι είχε πρόθεση να παραδοθεί.

 

πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, newsit

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις