Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο ΣΟΚ στην Κύπρο: Δύο ακόμα φόνους ομολόγησε ο Serial Killer "Ορέστης" - Σκότωσε μάνα και κόρη

Νέο ΣΟΚ στην Κύπρο: Δύο ακόμα φόνους ομο...

Στο πεδίο βολής Ορούντας

20:00 Τη διάπραξη του φόνου της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα, φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς που τελεί υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της Maricar Valdez Arquila, από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος, ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα.

Σε ό,τι αφορά τη μία υπόθεση, πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία φέρεται να σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς πότε. Υπέδειξε δε στην αστυνομία το σημείο, όπου εγκατέλειψε τη σορό της, και συγκεκριμένα ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα, όπου και εντοπίστηκε ανθρώπινη σορός.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη νέα υπόθεση, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε διπλό φόνο, σκοτώνοντας μία μητέρα από τη Ρουμανία και την ανήλικη κόρη της.

 

19:15 Ακόμα δύο δολοφονίες, και πάλι μητέρας και κόρης φαίνεται πως ομολόγησε ο serial killer «Ορέστης» από την Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο «Ορέστης» παραδέχτηκε στους ανακριτές ακόμα έναν διπλό φόνο, που και πάλι αφορά μια μητέρα και την ανήλικη κόρη της από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016

Νωρίτερα είχε βρεθεί το πτώμα μιας γυναίκας στο πεδίο βολής Ορούντας, μετά από δική του υπόδειξη.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, tην Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.

 

Πηγή: politis.com.cy

 

18:00 Βρέθηκε νέο πτώμα γυναίκας στην Κύπρο. Στο πεδίο βολής της Ορούντας το άψυχο σώμα. Η υπόδειξη του σημείου έγινε από τον serial killer "Ορέστη".

«Συναγερμός» σήμανε στην Αστυνομία της Κύπρου, μετά από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Η υπόδειξη του νέου πτώματος φέρεται να έγινε από τον ίδιο.Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Από τις έρευνες στο σημείο εντοπίστηκε σορός. Το θύμα φαίνεται να μην ήταν στη λίστα των ελλειπόντων προσώπων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο και σε πλήρη αποσύνθεση.

 

Serial Killer "Ορέστης": Τρεις μέρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος εμφανιζόταν σε δημόσιες πολιτικές συγκεντρώσεις!

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

 

Πηγή: sigmalive.com, reporter.com.cy

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις