Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με Ντάνιελ Κρεγκ ξανά το νέο φιλμ Τζέιμς Μποντ - "Έκπληξη" ο... κακός

Με Ντάνιελ Κρεγκ ξανά το νέο φιλμ Τζέιμς...

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τοn Aπρίλιο του 2020

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον διάσημο μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στην 25η κατά σειρά ταινία με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο 007 από τη Βρετανία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, όπως ανακοίνωσαν επίσημα στις 25 Απριλίου 2019 οι παραγωγοί.

Επιπλέον, ο βραβευμένος φέτος με Όσκαρ ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, που τιμήθηκε με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο φιλμ «Bohemian Rhapsody», θα βρίσκεται στο καστ του νέου Τζέιμς Μποντ, είπε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ο σκηνοθέτης του κατασκοπευτικού θρίλερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Τζαμάικα.

Θα είναι η πρώτη εμφάνιση σε ταινία του 007 του Ράμι Μάλεκ, ο οποίος αναμένεται να ερμηνεύσει τον «κακό» που θα αντιμετωπίσει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και η Λέα Σεϊντού, που επιστρέφει στον ρόλο της δρος Μαντλίν Σουάν, και ο Βρετανός Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του «Μ».

Πηγή: ΑΠΕ

Η νέα παραγωγή του 007 θα έχει τη βάση της στα Pinewood Studios της Αγγλίας και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λονδίνο, στην Ιταλία, στην Τζαμάικα και τη Νορβηγία.

Οι παραγωγοί Γουίλσον και Μπρόκολι δήλωσαν: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στην Τζαμάικα με το Bond 25, με την πέμπτη συμμετοχή του Ντάνιελ Κρεγκ στη σειρά ταινιών του 007, εκεί που ο Ίαν Φλέμινγκ δημιούργησε τον εμβληματικό χαρακτήρα, και που γυρίστηκαν το ”Dr No” και το “Ζήσε και Άσε τους Άλλους να Πεθάνουν” (Live And Let Die).

Το σενάριο υπογράφει ο Νιλ Πούρβις μαζί με τον Ρόμπερτ Γουέιντ, τον Σκοτ Ζι Μπερνς, τον Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ο Λάινους Σάντγκρεν στη διεύθυνση φωτογραφίας, ο Τομ Κρος και ο Έλιοτ Γκράμ στο μοντάζ,ο Μαρκ Τίντσλει στο σχεδιασμό παραγωγής, η Σούτιρατ Λάρλαρμπ στα κουστούμια, ο Ολίβιε Σνάιντερ στην οργάνωση κασκαντέρ, ο Λι Μόρισον βοηθός οργάνωσης κασκαντέρ, ο Τσάρλι Νομπλ στα ειδικά εφέ, ο Κρις Κορμπουλντ στα μηχανοκίνητα και στο casting η Ντέμπι Μακ Γουίλιαμς.

Το «Spectre», η 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office, ανοίγοντας στο #1 σε 81 χώρες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνοντας κέρδη 880 εκατομμυρίων δολαρίων (στην Ελλάδα έφτασε τα 490.000 εισιτήρια). Η ταινία σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων στην Αγγλία, με το μεγαλύτερο 7ήμερο άνοιγμα στο box-office με 63.8 εκατομμύρια. Το «Skyfall», η 23η ταινία της σειράς, εισέπραξε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως (στην Ελλάδα 580.000 εισιτήρια).

*Η καινούρια ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 9 Απριλίου 2020 σε διανομή στην Ελλάδα από την εταιρεία Tulip.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight