Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το thebest.gr προτείνει οκτώ ταινίες που αξίζει να δεις στην τηλεόραση στο τέλος της Μεγάλης βδομάδας

Το thebest.gr προτείνει οκτώ ταινίες που...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Από Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και Μεγάλο Σάββατο

Αγαπημένες ταινίες θα προβάλλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Οι ταινίες στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις επόμενες μέρες

 

Από την Μ. Πέμπτη μέχρι το Μ. Σάββατο οι επιλογές είναι αρκετές και τo thebest.gr επέλεξε οκτώ ταινίες που αξίζει να δει κανείς!

Τα Πάθη του Χριστού στην τηλεόραση! Οι θρησκευτικές ταινίες της Μ. Εβδομάδας

M. ΠΕΜΠΤΗ

ANT1

ΕΠΤΑ ΖΩΕΣ- 02:00

Ο Μπεν Τόμας, εφοριακός υπάλληλος με σκοτεινό παρελθόν που βαραίνει τη συνείδησή του, επιλέγει εφτά άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει για να εξιλεωθεί.

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μουτσίνο με τους: Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον, Μάικλ Ίλι

STAR

ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ-00:15

Στη διάρκεια του Εκατονταετούς Πολέμου, μια αγράμματη επαρχιωτοπούλα που ισχυρίζεται ότι ακούει θεϊκές φωνές τίθεται επικεφαλής των γαλλικών στρατευμάτων που μάχονται κατά των Άγγλων, ελευθερώνει τη Ρεμς όπου στέφεται βασιλιάς ο Κάρολος Ζ, προδίδεται στη συνέχεια από αυτόν, αιχμαλωτίζεται από τους εχθρούς της και καίγεται στην πυρά ως αιρετική και μάγισσα.

Γαλλο-τσεχική ταινία, σκηνοθεσία Λικ Μπεσόν με τους: Μίλα Γιόβοβιτς, Τζον Μάλκοβιτς, Τσέκι Κάριο, Πασκάλ Γκρέγκορί, Βενσάν Κασέλ

 

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ- 03:30

Ο Λέντουλος Μπρούτος, ιδιοκτήτης σχολής μονομάχων, αγοράζει τον σκλάβο Σπάρτακο. Ο Λέντουλος έχει αναλάβει την οργάνωση ενός θεάματος, εκπαιδεύοντας τους μονομάχους του για να αγωνιστούν μέχρι θανάτου, προς τέρψιν του Μάρκους Κράσους, ενός διεφθαρμένου συγκλητικού.

Τη νύχτα πριν τον αγώνα, ο Σπάρτακος γνωρίζεται με τη Βαρίνια, μια νεαρή σκλάβα. Αργότερα, όταν μαθαίνει ότι η Βαρίνια έχει πουληθεί στον Κράσο, εξοργίζεται και οργανώνει μια εξέγερση, μαζί με άλλους 78 μονομάχους. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και σύντομα ο στρατός του Σπάρτακου αριθμεί εκατοντάδες άνδρες. Έτσι, οι Ρωμαίοι αποφασίζουν να καταστείλουν την εξέγερση.

Σε σκηνοθεσία Στ.Κιούμπρικ με τους: Κερκ Ντάγκλας, Λόρενς Ολιβιέ, Τζιν Σίμονς, Τζον Γκάβιν

ALPHA

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΖΟ- 00:50

Όταν ο δίχρονος Τζο εξαφανίζεται αφήνοντας πίσω του μόνο το ποδήλατό του, όλοι οι κάτοικοι της μικρής αμερικανικής κοινότητας κινητοποιούνται προκειμένου να βοηθήσουν τους γονείς και την αστυνομία να βρουν το εξαφανισμένο παιδί και να αποτρέψουν τον κίνδυνο να συμβεί κάτι παρόμοιο και στα δικά τους παιδιά.

Η αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός μικρού παιδιού γίνεται τηλεταινία που στοχεύει στο συναίσθημα, εξυψώνοντας την αξία της οικογένειας και τη δύναμη της πίστης.

 

OPEN

Ο ΜΠΑΤΛΕΡ

Η διαρκής μάχη για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών και η επιρροή της στην οικογενειακή ζωή του Σέσιλ Γκέινς, ο οποίος υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο ως μπάτλερ οκτώ διαφορετικών προέδρων, από τον Αϊζενχάουερ ως τον Ρίγκαν.

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λι Ντάνιελς με τους: Φόρεστ Γουίτακερ, Όπρα Γουίνφρι, Τζον Κιούσακ, Μαράια Κάρεϊ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΤ1

Η ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ – 02:00

Μια διαζευγμένη μητέρα, που πάσχει από καρκίνο, προετοιμάζει τη νεαρή ερωμένη του πρώην συζύγου της στα καθήκοντα της ανατροφής των δύο παιδιών της.

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις Κολόμπους με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Σούζαν Σάραντον, Εντ Χάρις, Τζίνα Μαλόουν, Λίαμ Έικεν

STAR

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ- 23:30

Ένας δεσμοφύλακας σε αμερικανική φυλακή του 1935 εντυπωσιάζεται από την παράξενη παρουσία ενός γιγαντόσωμου μαύρου θανατοποινίτη, ο οποίος φαίνεται να διαθέτει μαγικές θεραπευτικές δυνάμεις.

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φρανκ Ντάραμποντ με τους: Τομ Χανκς, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, Μπόνι Χαντ, Γκράχαμ Γκριν, Χάρι Ντιν Στάντον, Γκάρι Σινίζ, Ντέιβιντ Μορς

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΝΤ1

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 22:00

Το Αλίμονο στους νέους είναι ελληνική ταινία του 1961. Η υπόθεση αποτελεί παραλλαγή του μύθου του Φάουστ και αφορά έναν ηλικιωμένο που συμφωνεί να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο προκειμένου να ξαναπάρει πίσω τη νιότη του.

Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος, Χρήστος Γιαννακόπουλος Πρωταγωνιστές: Ανδρέας: Δημήτρης Χορν Αγησίλαος: Σπύρος Μουσούρης Ρίτα: Μάρω Κοντού Μητέρα Ρίτας: Σμάρω Στεφανίδου Μανώλης, σοφέρ / Φωνή διαβόλου: Ανδρέας Ντούζος Γιατρός: Γιώργος Βελέντζας Παλιατζής: Νίκος Φέρμας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight