Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ" ΤΗ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ, ΓΕΜΙΣΑΝ 7 ΑΙΘΟΥΣΕΣ -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "Ε...

Ζωηρή η κίνηση & για τη Μ. Πέμπτη

Πρωτοφανές είναι το άνοιγμα της πολύκροτης και 3ωρης ταινίας «Εκδικητές, Η Τελευταία Πράξη – Avengers, Endgame» σε σκηνοθεσία των αδελφών Άντονι και Τζο Ρούσσο και στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο διευθυντής των Odeon Veso Mare στην Πάτρα Αλέξης Μπιτούνης, η πολυαναμενόμενη ταινία – φινάλε όπως έχει διαφημιστεί, του κόσμου των αγαπημένων υπερηρώων της Μάρβελ (Thor, Ironman, Captain America, κ.α.) βγήκε από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 σε 7 αίθουσες των Odeon στην Πάτρα με συνολικά 15 προβολές που εξελίσσονται σε sold out. Μέχρι το πρωί είχαν προπωληθεί περισσότερα από 2.000 εισιτήρια ενώ η εκτίμηση είναι πως η ημέρα της πρεμιέρας θα κλείσει με κοντά 2.500 ίσως και 3.000 εισιτήρια. Το ίδιο ζωηρή είναι η κίνηση και τις προβολές της Μεγάλης Πέμπτης ενώ την Μ. Παρασκευή λόγω της πένθιμης μέρας και της παράδοσης που υπάρχει να μην λειτουργούν θέατρα και κινηματογράφοι τα Odeon Veso Mare θα είναι κλειστά.

Προβολές θα υπάρχουν πάλι από το Μ. Σάββατο με έναν περιορισμό ως προς τις τελευταίες προκειμένου και οι εργαζόμενοι του πολυκινηματογράφου να προλάβουν να πάνε να κάνουν Ανάσταση. Όπως μας είπε ο κ. Μπιτούνης αυτό που συμβαίνει είναι ανεπανάληπτο τόσο για την εποχή που είναι Μεγάλη Εβδομάδα με το Πάσχα προ πυλών όσο και γενικότερα για μία ταινία.

Η ταινία κάνει μαζικό άνοιγμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε πάνω από 4.400 αίθουσες.

Στην Ελλάδα το φιλμ διανέμει η Feelgood.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture