Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπύρος Πολίτης: Γιατί κατεβαίνω με τον Παπαδημάτο

Σπύρος Πολίτης: Γιατί κατεβαίνω με τον Παπαδημάτο

Κοινή συνέντευξη Τύπου από τους δυο άνδρες

Τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεργαστεί με τον Νίκο Παπαδημάτο στις δημοτικές εκλογές, εξήγησε ο Σπύρος Πολίτης, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών στην Πάτρα. Η συνέντευξη έγινε παρουσία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» και υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Νίκου Παπαδημάτου.

Ο Σπύρος Πολίτης, αναλύοντας τους λόγους της απόφασής του, τόνισε μεταξύ άλλων πως σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κίνδυνος της πολυδιάσπασης του κεντροδεξιού, φιλελεύθερου χώρου στις δημοτικές εκλογές. Χώρο στον οποίο ανήκει τόσο ο ίδιος, όσο και ο Νίκος Παπαδημάτος.

Όπως ανέφερε ο κ. Πολίτης η απόφασή του ελήφθη και με γνώμονα να μην τεθεί σε κίνδυνο η εκπροσώπηση της κεντροδεξιάς παράταξης στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε, εγώ και οι στενοί μου συνεργάτες στο ΚΥΜΑ να συνεργαστούμε με την παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου «Πάτρα Ενωμένη», ώστε να δώσουμε στην πόλη μας αυτή την ευκαιρία και να σεβαστούμε την βούληση του κόσμου της κεντροδεξιάς που επιθυμεί την αλλαγή σελίδα στον Δήμο και την εκπομπή ενός ηχηρού μηνύματος νίκης σε όλες τις εκλογικές μάχες της παράταξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πολίτης.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδημάτος δήλωσε χαρούμενος για την απόφαση του Σπύρου Πολίτη, η συμμετοχή του οποίου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» ενισχύει την προσπάθεια διεκδίκησης του Δήμου Πατρέων και τόνισε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις