Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην έναρξη της εκστρατείας του Manfred Weber η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Στην έναρξη της εκστρατείας του  Manfred...

Στο Ζάππειο

Στην επίσημη τελετή έναρξης της εκλογικής εκστρατείας του κ. Manfred Weber, υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρευρέθηκαν η Χριστίνα Αλεξοπούλου και ομάδα συνεργατών της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Κυριάκου Μητσοτάκη, του τ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, Βουλευτών, Ευρωβουλευτών, εκπροσώπων του ΕΛΚ, καθώς και στελεχών της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.

 

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η κυρία Αλεξοπούλου συνεχάρη προσωπικά τον κ. Manfred Weberγια την ομιλία του και τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ για το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, σχολιάζοντας σχετικά: «Συμμετείχαμε απόψε σε μια εξαιρετική εκδήλωση, με δύο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες. Ο Manfred Weber, υποψήφιος του ΕΛΚ, δηλαδή της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς στην οποία συμμετέχει και η Νέα Δημοκρατία, παρουσίασε το όραμά μας για την Ευρώπη της επόμενης πενταετίας, βασισμένο στους πυλώνες ασφάλεια, καινοτομία και κοινωνική συνοχή, ενάντια στις δυνάμεις του λαϊκισμού και των άκρων. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανέδειξε επιπλέον την ανάγκη αντιμετώπισης κορυφαίων ζητημάτων όπως το δημογραφικό, για το οποίο έχω και προσωπικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το μεταναστευτικό και η αξιοποίηση της 4ης τεχνολογικής επανάστασης που ήδη διανύουμε.

 

Είναι μεγάλη τιμή για την πατρίδα μας το ότι ο δημοφιλέστερος υποψήφιος για την κορυφαία θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επέλεξε την Ελλάδα για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας και μάλιστα το Ζάππειο. Δηλαδή τον χώρο, όπου 40 χρόνια πριν, στις 28 Μαΐου 1979, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε τη συμφωνία πλήρους ένταξης της χώρας μας στη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, αγνοώντας τους λαϊκιστές της εποχής, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν την Ελλάδα στο περιθώριο, όπως ακριβώς κάνουν και οι σημερινοί διάδοχοί τους.

 

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Να μη χαθεί ούτε μία ψήφος. Να στηρίξουμε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμά του για την Ευρώπη. Και να δώσουμε, με μεγάλη διαφορά, τη νίκη στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποπομπή της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος. 26 Μαΐου. Ευρωεκλογές. Όλοι εκεί», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις