Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Serial Killer "Ορέστης": Τρεις μέρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος εμφανιζόταν σε δημόσιες πολιτικές συγκεντρώσεις!

Serial Killer "Ορέστης": Τρεις...

Στην Κύπρο

Εμφανιζόταν δημοσίως ακόμη και μετά τον εντοπισμό του πτώματος της  38χρονης Marry Rose στις 14 Απριλίου. Χωρίς καμία αναστολή ο λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, ο οποίος έχει ομολογήσει τη διάπραξη τριών φόνων, εργάστηκε ως φωτογράφος και κινηματογραφιστής σε τιμητική εκδήλωση για τον Δημήτρη Χριστόφια στο σωματείο «Δίκωμο ’74».

Ταυτοποιήθηκε η πρώτη σορός που εντοπίστηκε στο Μεταλλείο Μιτσερό της Κύπρου-Πρώτο θύμα του "Ορέστη" η 38χρονη Μarry Rose

Στην εκδήλωση βρίσκονταν, πέρα από τον Δημήτρη Χριστόφια, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πολλοί παράγοντες της πολιτικής ζωής της Κύπρου.

Η εκδήλωση έγινε στις 17 Απριλίου όταν η αστυνομία είχε συλλάβει ως ύποπτο τον 33χρονο πρώην σύντροφο της Marry Rose και είχε καλέσει για ανάκριση τον 30χρονο αξιωματικό, του οποίου την φωτογραφία χρησιμοποιούσε ο Μεταξάς στα profiles του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την περίοδο των εγκλημάτων χωρίς κανένα δισταγμό, φωτογραφιζόταν σε εκδήλωση της ΣΕΚ (Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου), αλλά και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος μεταξύ δημάρχων, βουλευτών και άλλων προσώπων της δημόσιας ζωής.

Η εφημερίδα "Πολίτης" δημοσιεύσε σχετικές φωτογραφίες τις οποίες έστειλε ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς σε συντάκτρια της εφημερίδας, για σκοπούς ρεπορτάζ των εκδηλώσεων.

*στοιχεία από protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις