Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και ο Αλέξανδρος Ακριβός

Πάτρα: Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπου...

Είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών και ενεργό μέλος φοιτητικής παράταξης

Ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, «Πρωτεύουσα ξανά», κατεβαίνει ο Αλέξανδρος Ακριβός.

Όπως ο ίδιος λέει: είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος με επέλεξε για να στελεχώσω το αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιό του και να κατέβω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στο νότιο διαμέρισμα.

Έχω μεγαλώσει στις γειτονιές του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα, όπου διέμενα 16 χρόνια. Είμαι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πατρών και ενεργό μέλος φοιτητικής παράταξης. Δραστηριοποιούμαι σαν μουσικός παραγωγός. Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Είμαι αθλητής του Μπάσκετ στα αθλητικά και έχω αγωνιστεί στα σωματεία «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ» και «ΕΣΠΕΡΟΣ». Έχω ασχοληθεί με το μηχανοκίνητο αθλητισμό σαν μέλος της ΦΙΛΜΠΑ και σαν εθελοντής στον ΑΟΠ. Είμαι εθελοντής αιμοδότης.

Θέλουμε μια πόλη ανθρώπινη, φιλική για τους κατοίκους της και με αξιώσεις για το μέλλον. Ως νέος άνθρωπος , έχω την όρεξη, την θέληση, τις ιδέες και την διάθεση να εργαστώ για να εκπληρωθούν οι προσδοκίες των συμπολιτών μου. Αγαπώ τον τόπο μου, έχω όνειρα, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και είμαι έτοιμος μαζί με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, να κάνουμε την Πάτρα "Πρωτεύουσα ξανά!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις