Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ζωγράφος και ο Ρόκερ που φωτογράφιζαν ανήλικες και γέμιζαν με πορνογραφικό υλικό ιστοσελίδες

Ο ζωγράφος και ο Ρόκερ που φωτογράφιζαν ...

Αποκόμιζαν εκατοντάδες ευρώ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος που «ψάρευε» και φωτογράφιζε γυμνά ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια διοχέτευε το υλικό σε πορνογραφικές ιστοσελίδες αποκομίζοντας εκατοντάδες ευρώ.

Το Τμήμα Ασφάλειας προστασίας ανηλίκων συνέλαβε έναν γνωστό 40χρονο ζωγράφο κι έναν επίσης γνωστό 67χρονο παλιό… Ρόκερ αλλά και την 40χρονη σύντροφό του η οποία έπαιζε το ρόλο του δολώματος.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος ξεκίνησε με την καταγγελία μιας 18χρονης σήμερα κοπέλας η οποία από τα 15 της είχε φωτογραφηθεί τόσο από τον ζωγράφο όσο και από τον ηλικιωμένο Ρόκερ.

Το όνειρό της κοπέλας που μεγάλωνε με ανάδοχες οικογένειες, ήταν  να γίνει μοντέλο κι αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν οι δυο άνδρες οι οποίοι να σημειωθεί ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Αρχικά ο διάσημος ζωγράφος, σύμφωνα με την καταγγελία της, την φωτογράφιζε συχνά με σέξι εσώρουχα, ενίοτε και γυμνή, χωρίς όμως ποτέ να της κάνει κάποια ανήθικη πρόταση ή να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της. Αντίθετα ο 67χρονος οποίος φαίνεται πως ζούσε από τις πωλήσεις φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσα τους και της καταγγέλλουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το  newsit ο 67χρονος, οποίος ντυνόταν νεανικά, μαζί με την 40χρονη σύντροφό του τριγύριζαν σε χώρους που συχνάζουν έφηβοι και «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 έως και 17 ετών, υποσχόμενοι πως θα τις κάνουν διάσημες στο χώρο της μόδας, καθώς διαθέτουν τις απαραίτητες γνωριμίες για την προώθηση τους. Έπειθαν λοιπόν τα κορίτσια να τους ακολουθήσουν σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τις φωτογράφιζαν με σέξι εσώρουχα, με διάφορα ερωτικά βοηθήματα, ακόμα και με χειροπέδες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, κυρίως του 67χρονου, βρέθηκαν πλήθος φωτογραφιών γυμνών κοριτσιών, ενώ στο σπίτι του διάσημου ζωγράφου βρέθηκε ποσότητα χασίς, σπαθιά και μαχαίρια, αλλά και το ποσό των 6.600 ευρώ. Στην κατοχή του 67χρονου, οποίος ενώπιον του Εισαγγελέα δήλωσε άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών, ενώ 10 από αυτές έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τους Αστυνομικούς.

Μάλιστα οι αστυνομικοί του Ανηλίκων ανακάλυψαν στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών, ενώ στον υπολογιστή του 67χρονου βρήκαν δεκάδες αποστολές φωτογραφιών σε διάφορα «e mails» στο εξωτερικό και πλέον ερευνάτε το που διοχέτευε αυτές τις φωτογραφίες ο κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις