Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι μαθητές του Πειραματικού ενημερώθηκαν για τους κινδύνους του κινητού τηλεφώνου

Πάτρα: Οι μαθητές του Πειραματικού ενημε...

Με πρωτοβουλία της της Αντικαρκινικής Εταιρείας, παράρτημα Πάτρας

Εκδήλωση με κεντρικό θέμα τους κινδύνους από την αλόγιστη χρήση της κινητής τηλεφωνίας, ειδικά για τους μαθητές  που το κινητό τηλέφωνο είναι πλέον προέκταση του χεριού τους, πραγματοποιήθηκε στο Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Καστρίτσι.

Πιο συγκεκριμένα, το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με  τον διευθυντή του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Καστριτσίου κ. Γιάννη Σφαέλο και τον υποδιευθυντή  Ευάγγελο Κυριακουλόπουλο, οργάνωσαν, την περασμένη εβδομάδα, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση, με ομιλητή τον καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος του ΔΣ της Αντικαρκινικής, κ. Δημήτρη Καρδαμάκη,  σε συντονισμό της προέδρου της Αντικαρκινικής Πάτρας, Νατάσας Ράγιου.

Μαθητές της Β’ Λυκείου του Πειραματικού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσα από την αναλυτική παρουσίαση του καθηγητή, για τους  σοβαρούς κινδύνους και τις βλαβερές συνέπειες  της υπερβολικής επαφής μας με τα κινητά, να θέσουν ερωτήματα  σχετικά με  την χρήση ακουστικών, την θέση του κινητού στη διάρκεια του ύπνου, τους σοβαρούς κινδύνους από την ακτινοβολία κ.α.,  καθώς και να λύσουν τις απορίες τους γύρω από τις αλήθειες και τους μύθους για την καθημερινή χρήση των κινητών τηλεφώνων στην ζωή μας.

Η Αντικαρκινική Εταιρεία Πάτρας  συνεχίζει λοιπόν την εκστρατεία ενημέρωσης σε σχολεία της Αχαΐας και μετά το Πειραματικό αναμένεται να επισκεφθεί κι άλλα σχολεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις