Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση με το "καλημέρα σας" στην απολογία Λυκουρέζου - Στο πλευρό του η Νατάσα Καλογρίδη

Ένταση με το "καλημέρα σας" στ...

Και τα παιδιά του

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μεταφέρθηκε στον 7ο όροφο του Εφετείου της Αθήνας. Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από αστυνομικούς και βγήκε από το ασανσέρ του 7ου ορόφου του Εφετείου χαμογελαστός κρατώντας έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο.

Απολογούνται στον ανακριτή Λυκουρέζος και Παναγόπουλος - Στο πλευρό του η Καλογρίδη- ΒΙΝΤΕΟ

Η κόρη του Άννα Μαρία Λυκουρέζου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, ενώ έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν εκτός από τους συνεργάτες και τα δυο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο καθώς και η σύντροφος του Νατάσα Καλογρίδη.

Η απολογία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε μέσα σε κλίμα έντασης και αυτό διότι ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Ευτύχιος Νικόπουλος φέρεται να να απαίτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του, Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο συνήγορος διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία.

Λίγα λεπτά νωρίτερα οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και ο δεύτερος δικηγόρος, Θόδωρος Παναγόπουλος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση. Τον κατηγορούμενο περίμεναν η οικογένεια και οι συνεργάτες του.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις