Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Μένη Θεοδωροπούλου υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η Μένη Θεοδωροπούλου υποψήφια με τον Γρη...

"Πρωτεύουσα ξανά"

Υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο κατέρχεται η Μένη Θεοδωροπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η αμέριστη εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου με έκανε να συστρατευτώ στο πλάι του για την εκπλήρωση του κοινού οράματος για την πόλη που ζούμε, έχουμε μεγαλώσει και αγαπάμε.  Πρόκειται πάνω απ όλα για έναν καλό άνθρωπο, με σεβασμό στις παραδόσεις και όρεξη για δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία και έχει αποδειγμένα προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια που εμπλέκεται με τα κοινά του τόπου μας.

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή η πρόσκληση του, να συμμετάσχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος δημοτικής ενότητας Πάτρας,  στις ερχόμενες εκλογές, με την πολυσυλλεκτική παράταξη "Πρωτεύουσα ξανά!".   Είμαι μητέρα και το μέλλον των παιδιών μας και ο τόπος μας με κάνει ιδιαίτερα ανήσυχη.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες  που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κλάδος. Δεσμεύομαι να προσφέρω  για το καλό της πόλης και των κατοίκων της και να εργαστώ με  αγάπη και μεράκι.

Οραματιζόμαστε μια πόλη καθαρή,  ασφαλή, σύγχρονη και  ανθρώπινη για να εργαστούμε για ένα καλύτερο περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις