Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Ευσταθία Γιαννιά σε εκδήλωση με ομιλήτρια τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

 Η Ευσταθία Γιαννιά σε εκδήλωση με ομιλή...

Ευσταθία Γιαννιά: Η γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια πρωτοπορεί

Αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη Γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ - Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα Ευσταθία Γιαννιά, συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ηλείας «Η Ολυμπιάδα», στον Πύργο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η κα. Γιαννιά συνομίλησε με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη (κεντρική ομιλήτρια) και αντήλλαξε απόψεις με γυναίκες επιχειρηματίες για θέματα που αφορούν στην, προώθηση και προβολή των Ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων, καθώς και για τις ικανότητες των γυναικών στο Επιχειρείν και στις επενδύσεις.

«Γυναίκες με όραμα, διάθεση για δημιουργία, φιλοδοξία και επιχειρηματικό πνεύμα διαπρέπουν καθημερινά η κάθε μια ξεχωριστά στο χώρο που δραστηριοποιούνται, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας», δήλωσε η κα Γιαννιά, προσθέτοντας «Οι γυναίκες μπορούν και πρέπει να αναλαμβάνουν δράση, σε όλους τους τομείς της ζωής, γιατί η χώρα έχει ανάγκη τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και την εργατικότητα του μισού πληθυσμού της, που είναι οι γυναίκες»

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, η Σοφία Χίντζιου – Κοντογιάννη, η Ελένη Πετρουλάκη και η Κατερίνα Καμηλάκη. Παρών ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις