Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: «Δεν είναι ένα - δύο, αλλά πολύ περισσότερα τα θύματα»

Κύπρος: «Δεν είναι ένα - δύο, αλλά πολύ ...

Σύμφωνα με την αστυνομία

Είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο, δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας που βρίσκεται επί τόπου!

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι ανησυχίες των αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενεδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί. Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς. 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άντρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσότερων» πτωμάτων. «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό.

Η έρευνα των αρχών για την δράση του serial killer Νίκου Μεταξά συνεχίζεται και για την εύρεση του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.

Προς το παρόν ο δολοφόνος, που εμφανιζόταν στα θύματά του μέσω διαδικτύου και αφούθ συνευρισκόταν με τις γυναίκες, τις στραγγάλιζε την ώρα που έκαναν σεξ γιατί έτσι ένιωθε ικανοποίηση, όπως είπε στις αρχές, έχει παραδεχθεί μόνο τις συγκεκριμένες τρεις δολοφονίες.

 

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις