Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

OMEGA YACHT CLUB: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΠΙΑΤΑ

OMEGA YACHT CLUB: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γεύσεις των ημερών μεσημέρι- βράδυ

Kαθημερινά τη Μεγάλη Εβδομάδα, από μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι και βράδυ (1-4 μ.μ. και 8-12 μ.μ. ) θα λειτουργεί  το Omega Yacht Club με τον άπλετο χώρο πράσινου που φθάνει στη θάλασσα (μεταξύ Πάτρας –Ρίου, Μποζαίτικα, πάροδος Ναυσικάς 11). Ο γνωστός πολυχώρος που έχει αγαπηθεί για την άρτια διεξαγωγή και φιλοξενία γαμήλιων δεξιώσεων, βαπτίσεων και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων μας προσκαλεί στις λευκές του ροτόντες να απολαύσουμε την εκλεπτυσμένη, νηστίσιμη κουζίνα του.

 

Το μενού που προσεγγίζει τις παραδοσιακές γεύσεις των ημερών με δημιουργικό τρόπο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ταραμοσαλάτα από λευκό ταραμά, χταποδάκι ξυδάτο, ταραμοκεφτέδες, σαλάτα με γαρίδες αβοκάντο και λάιμ, μελιτζανοσαλάτα, όστρακα αχνιστά, σουπιές με φινόκιο και σπανάκι, ριζότο με φρέσκα μύδια, όλα τα θαλασσινά ψητά, ενώ για επιδόρπιο μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε φράουλες με σοκολάτα, μωσαικό με χαλβά και πορτοκάλι  και τροπικά φρούτα.

Το Omega Yacht Club είναι ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια καθώς στις εν λόγω εγκαταστάσεις οι εξωτερικοί χώροι με το γκαζόν σε ξεσηκώνουν για ατέλειωτο παιχνίδι, ενώ οι τζαμαρίες στην φωτεινή, κλειστή τραπεζαρία έχουν μοναδική θέα στον Πατραικό.

*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ TΗΛ 6947 080900

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View