Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατριχίλα από την ομολογία του "Ορέστη" για τους φόνους στην Κύπρο: "Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία" ...

Ανατριχίλα από την ομολογία του "Ορ...

Θρίλερ με τον αριθμό των θυμάτων του serial Killer

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες των δολοφονιών που έχουν παγώσει την Κύπρο, με δράστη τον 35χρονο Λοχαγό του Κυπριακού Στρατού Νίκο Μεταξά , που δρούσε με το ψευδώνυμο «Ορέστης» στο facebook.

Αντίστοιχα σοκαριστικά είναι και όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς για τους φόνους.

«Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία» είπε στους εμβρότητους ανακριτικούς υπαλλήλους αναφερόμενος στη Marry Rose από τις Φιλιππίνες, το πρώτο θύμα που εντοπίστηκε στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, δεν έδωσε όμως εξηγήσεις για το φόνο της 6χρονης κόρης της.

«Επειδή ένιωσα ωραία αποφάσισα να το ξανακάνω» είπε ο 35χρονος.

Μετά τον πρώτο φόνο, επιδίωξε την γνωριμία του με την Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές και για την Arian, ομολόγησε ότι την έπνιξε την ώρα που έκαναν σεξ και πως μετά ξεφορτώθηκε το πτώμα.

 

Το θρίλερ στην Κύπρο συνεχίζεται καθώς οι αρχές καλούνται τώρα να εξακριβώσουν πόσες γυναίκες ήταν θύματά του.

Οι έρευνες στο πηγάδι του Μιτσερού δεν είχαν χτες αποτέλεσμα θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς εκτιμάται ότι μπορεί στο ίδιο πηγάδι να υπάρχουν άλλα δύο θύματα του Νίκου Μεταξά.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συνέχισαν  τις έρευνες τους στη λίμνη του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού.

Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με τη συμμετοχή ομάδας δυτών της Λιμενικής.

Να σημειωθεί πως πριν από το δικαστήριο, η Αστυνομία μετέφερε ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Ο δράστης έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πώς απαλλάχτηκε από τη σορό του παιδιού. Υπέδειξε στους αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Πάντως, ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο το πτώμα του παιδιού να μην βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίμνη και ο «Ορέστης» να έδωσε ψεύτικες πληροφορίες στην Αστυνομία για να την αποπροσανατολίσει και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου βρέθηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών και που είναι πιθανόν να υπάρχουν και άλλα σκοτεινά μυστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις