Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά και αντιπροσωπείας του “σπιράλ” με τον Μητροπολίτη Πατρών

Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου ...

Ο Πέτρος Ψωμάς εξήρε την κοινωνική συμβολή της τοπικής εκκλησίας

Τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομου δέχθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς και αντιπροσωπεία του “σπιράλ”, που επισκέφθηκαν το Σάββατο τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Ο Πέτρος Ψωμάς εξήρε την κοινωνική συμβολή της τοπικής εκκλησίας στην περιοχή και επεσήμανε πως «ο Δήμος οφείλει να βοηθάει την εκκλησία να επιστρέφει την αγάπη της στην τοπική κοινωνία». Όπως τόνισε το “σπιράλ” έχει εισάγει στο πολιτικό του λεξιλόγιο την αγάπη για τον άνθρωπο, την πόλη και την κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος τόνισε ότι «όλοι, Εκκλησία και πολιτεία, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το καλό του τόπου μας, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι» και ευχήθηκε «όποιος εκλεγεί να εργαστεί για την πρόοδο της Πάτρας και την προώθηση των κοινωνικών θεμάτων και την αξία του ανθρωπίνου προσώπου».

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του “σπιράλ” Βίκυ Αγόρα, Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Ιωάννα Βασιλακοπούλου, Παναγιώτης Βαφέας, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Φώτης Θωμάς, Ανδρέας Κοσμάτος, Θεόδωρος Κούβελας, Φώτης Λουριδάς, Χάρης Μασσαράς, Μαρία Μπέλμπα, Όλγα Παπανικολάου, Άκια Σταμάτη και Χαράλαμπος Στανίτσας

 

Περισσότερα νέα για το “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις