Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την πέταξε στο φρεάτιο! Ομολογία σοκ

Κύπρος: Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την π...

"Παγωμένη" η Κύπρος μπροστά σε μια ενδεχομένως υπόθεση ενός serial killer

 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το φρεάτιο της φρίκης στην Κύπρο. Ο 35χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στο δικαστήριο, όπου έφτασε χωρίς δικηγόρο και με σκυμμένο κεφάλι. Παραδέχθηκε πως έπνιξε και την δεύτερη γυναίκα που έχει βρεθεί νεκρή στο φρεάτιο. "Παγωμένη" η Κύπρος μπροστά σε μια ενδεχομένως υπόθεση ενός serial killer με άγνωστο αριθμό θυμάτων.

Ξεκίνησε η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου και η Κύπρος ζει σοκαριστικές στιγμές. Η Αστυνομία ζητά την 6ήμερη κράτηση του 35χρονου, ο οποίος τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση, ως εκ τούτου την άλλη Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου και για τους δύο φόνους. Δηλαδή ζητείται η κράτησή του για έξι ημέρες για να συντρέχει με την οκταήμερη και να ακολουθηθεί μια διαδικασία.

Κύπρος – Σοκαριστικές λεπτομέρειες στο δικαστήριο

Εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου, στην οποία υπάρχουν πάνοπλοι αστυνομικοί, μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι ο ύποπτος και μάλιστα χωρίς δικηγόρο, αφού ο Ηλίας Στεφάνου, δικηγόρος του 35χρονου, αποσύρθηκε από την υπεράσπισή του.

«Έχετε συλληφθεί για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και της απαγωγής που διαπράχθηκαν μεταξύ 2018 και 2019 στη Λευκωσία. Η Αστυνομία θα ζητήσει την κράτηση σας για έξι μέρες» ειπώθηκε από την έδρα του Δικαστηρίου, ενώ σύμφωνα με τον ανακριτή, στις 19/4 ο ύποπτος παραδέχθηκε το φόνο της Marry Rose.

Είναι η γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τυχαία από τουρίστες στο μεταλλείο και μετά την αναγνώρισή της από φίλη της, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Η γυναίκα αυτή είχε ένα παιδί έξι ετών, το οποίο ο 35χρονος παραδέχθηκε επίσης πως δολοφόνησε και στις έρευνες που έκαναν οι Αρχές για να το εντοπίσουν, βρήκαν και δεύτερο πτώμα γυναίκας το οποίο έχει επίσης ταυτοποιηθεί!

Η σορός του δεύτερου θύματος που βρέθηκε στο φρεάτιο ανήκει στην ARIAN PALANAS LOZANO τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 21 Ιουλίου, 2018 από την κατοικία της στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης ο ύποπτος χθες έδωσε θεληματική κατάθεση για το δεύτερο θύμα ότι έκανε σεξ μετά την έπνιξε και ακολούθως τη μετέφερε στο μεταλλείο.

Ως εκ τούτου διαπιστώνεται ότι ήταν το δεύτερο θύμα μετά την Mary σε διάστημα ενάμιση μήνα. Συνεπώς η Αστυνομία βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού είχε διαπραχθεί ένα έγκλημα αλλά στην εξαφάνιση μάνας και κόρης φαίνεται να μη δόθηκε η απαραίτητη σημασία και να μην έγιναν οι σωστές έρευνες.

Κύπρος – Φοβούνται πως υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο

Μετά την ανεύρεση και της δεύτερης σορού στο μεταλλείο στο Μιτσερό, η Αστυνομία επανάρχισε με το πρώτο φως τις έρευνες τόσο στο Μιτσερό, όπου υπάρχουν ενδείξεις για πιθανό, εντοπισμό κι άλλων πτωμάτων, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εκτιμά ότι βρίσκονται ένα ή δύο πτώματα μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου λατομείου στο Μιτσερό. Χθες ανασύρθηκε το πτώμα άγνωστης γυναίκας, το οποίο ήταν το δεύτερο μετά τον εντοπισμό της σορού της 38χρονης Marrry Rose από τις Φιλιππίνες. Παράλληλα στη λίμνη Ξυλιάτου αναζητείται το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάϊο του 2018. Την διάπραξη των δύο φόνων έχει παραδεχθεί ήδη ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΦ που τελεί υπό κράτηση και ανακρίνεται και για άλλα εγκλήματα.

Με πληροφορίες από: reporter.com.cypolitis.com.cy newsit

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις