Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται απόψε στην Πάτρα με υπουργούς και υποψηφίους ευρωβουλευτές

Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται απόψε στην Πάτρ...

Θα τον προλογίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος

Επικεφαλής υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργών καταφθάνει απόψε στην Πάτρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρας για να μιλήσει στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις 7 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα στην Περιβόλα. Τον πρωθυπουργό, όπως πληροφορείται το thebest.gr, θα τον προλογίσει ο επικεφαλής της δημοτικού συνδυασμού «Ώρα Πατρών» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γιώργος Ρώρος.

Δείτε live την ομιλία Τσίπρα εδώ

Η αποψινή είναι η δεύτερη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η πρώτη έγινε την Πέμπτη στην Καλαμάτα και μετά την αποψινή ομιλία στην Πάτρα, ακολουθεί τη Δευτέρα η παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται απόψε στην Πάτρα, να υπογραμμίσει ξανά την κοινωνική δυναμική που αποκτάει σε όλη την Ελλάδα το εγχείρημα της προοδευτικής συμμαχίας και να θέσει το δίλημμα μπροστά στις κάλπες: «Ή με τους πολλούς, ή με τις ελίτ».

Κάλεσμα από την Προοδευτική Συμμαχία

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τοπικά και πανελλαδικά, στην επιτυχία του εγχειρήματος της προοδευτικής συμμαχίας, αποτελεί το γεγονός πως δύο ημέρες πριν από την έλευση του πρωθυπουργού στην Πάτρα, ανακοινώθηκε η  Εκλογική Επιτροπή Νομού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από 39 μέλη που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς, της ευρύτερης Κεντροαριστεράς και από ανένταχτους, σοσιαλιστές, προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες του νομού.

Η πρώτη ανακοίνωση της Επιτροπής, είναι να καλέσει στη συγκέντρωση της Πάτρας με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα (Περιβόλα Πατρών).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας να δώσουν το παρόν για να διατρανώσουν την θέλησή τους να μπει φραγμός στην παλινόρθωση της δεξιάς και στην επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας: πολιτικές που έχουν στρώσει το έδαφος για την άνοδο της ακροδεξιάς, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Τα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής Ν. Αχαΐας είναι τα εξής:

Αναγνωστοπούλου Σία, Αντύπα Μαρία, Βουγιουκλάκη Αλεξάνδρα, Βουκελάτος Κώστας, Γιαννάκενας Κώστας, Γιαννακόπουλος Δημήτρης, Γκόβας Γιάννης, Γούτσος Σταύρος, Γρηγόρης Ηλίας, Ζαμπάρας Μιλτιάδης, Κακκαβάς Κώστας, Καλημέρης Θανάσης, Κανελάκης Νίκος, Κοντογιαννοπούλου Βασιλική, Κοντοές Νίκος, Κουτρουμπέλας Δημήτρης, Κότσαλης Αντώνης, Κριμπάς Γιάννης, Κυριακόπουλος Γιώργος, Κωστακιώτης Δημήτρης, Λαμπροπούλου Σούλα, Λύχρος Γιάννης, Μαντάς Βαγγέλης, Μαρκεζίνης Μαρίνος, Μαρτσούκα Χαρά, Μόσχος Γιώργος, Μπαρλίγκα Άννυ, Ντάγκας Δήμος, Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, Πολίτης - Στεργίου Βαγγέλης, Ριζούλης Ανδρέας, Σιδηρόπουλος Μιχάλης,

Σπαρτινός Κώστας, Σταυροπούλου Τασία, Συμεωνίδου Ελένη, Τζελάτης Τάκης, Τούμπας Νίκος, Τσιμπούκης Γιάννης, Φιλιππάτος Πέτρος.

Πυκνώνουν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Στο μεταξύ, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το Αστικό ΚΤΕΛ ανακοίνωσε πως θα πυκνώσει τα δρομολόγιά του (Γραμμή Νο 7) από τις 6 μ.μ. έως 7 μ.μ. και μετά τη λήξη της εκδήλωσης για την διευκόλυνση όσων χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η Γραμμή νούμερο 7 ξεκινά από την Ερμού και Κορίνθου και καταλήγει στον χώρο στάθμευσης του πρώην Carrefour.

Για όσους μεταβούν με τα ιδιωτικά τους οχήματα ενημερώνουμε ότι μπορούν να αφήσουν τα οχήματά τους στους χώρους στάθμευσης των super-market που βρίσκονται παραπλεύρως του χώρου της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις