Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

EΡΧΕΤΑΙ Η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ" ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΟ ANIMATION ΦΙΛΜ -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

EΡΧΕΤΑΙ Η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ" ...

Θα το δούμε και στην Πάτρα -Ακούγονται stars όπως η Σαρλίζ Θερόν

Ήρθε η ώρα να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! To πρώτο, υποτιτλισμένο διαφημιστικό trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς», την εκκεντρική, μακάβρια φαμίλια που όλοι αγάπησαν. δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το «The Addams Family» είναι μία  3d Αμερικάνικη παραγωγή ψηφιακού animation, μία κωμωδία τρόμου βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Charles Addams που παλιά ήταν τηλεοπτική σειρά στα μέσα του '60 ενώ γυρίστηκε και σε ταινία από τον Μπάρι Σόνενφελντ με την Αντζέλικα Χιούτσον και τον Ραούλ Τζούλια στις αρχές του ‘90.

Tο φιλμ κινουμένων σχεδίων σε σκηνοθεσία των Conrad Vernon και Greg Tiernan θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 11 Οκτωβρίου 2019 και θα ακούγονται οι φωνές γνωστών καλλιτεχνών όπως οι ηθοποιοί Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Bette Midler και Allison Janney.

Τα παράξενα, σκοτεινά και αστεία μέλη της Οικογένειας Άνταμς, θα έρθουν να μας στοιχειώσουν λοιπόν με τη μορφή κινουμένων σχεδίων, τον ερχόμενο Νοέμβριο στους Ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή της Tulip.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture