Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό της Μάγδας Φ...

Η κυρία Μπαζιάνα παρακολούθησε τη δίκη και συνομίλησε με τη Μάγδα Φύσσα - Της ευχήθηκε κουράγιο

Στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής που συμπληρώνει στις 20 Απριλίου 2019 τέσσερα χρόνια, παρέστη η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού. Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης των μαρτύρων υπεράσπισης.

Η κ. Μπέτυ Μπαζιάνα, ντυμένη σπορ, κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που θεωρείται από τις πιο σημαντικές πολιτικές δίκες στη χώρα μας μετά τη μεταπολίτευση.

Όπως σχολιάστηκε και γράφτηκε, η χρονική συγκυρία, κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από την εκδήλωση του απριλιανού πραξικοπήματος στις 21 Απριλίου του 1967.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν στην αίθουσα έφτασε η Μάγδα Φύσσα. Η κ. Μπέτυ Μπαζιάνα έσπευσε αμέσως να αγκαλιάσει την μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα και της ευχήθηκε κουράγιο ενώ της είπε ότι θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης. Από την πλευρά της, η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την κυρία Μπαζιάνα να επισκεφτεί τις τουαλέτες για να δει την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως εξήγησε η κυρία Φύσσα μιλώντας στο News 24/7.gr: "κατά πως φαίνεται μας επιστρέφουν πάλι εδώ. Οι τουαλέτες είναι πολύ βρώμικες. Πώς μπορούμε να αντέξουμε κάθε μέρα μέχρι τις 3 το μεσημέρι αν δεν μπορούμε να πάμε ούτε τουαλέτα;".

Oι φωτ. από την παρουσία της συντρόφου του Πρωθυπουργού, Μπέτυς Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής και του εγκάρδιου χαιρετισμού και της συζήτησης που είχε με τη Μάγδα Φύσσα είναι από EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις