Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Λαζάρου στην Παναγία Αλεξιώτισσα

Πάτρα: Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Λαζ...

Την Κυριακή των Βαΐων θα ψαλεί δέηση στο μνημείο του Ιερέως Γεωργίου

Διήμερο θρησκευτικών εκδηλώσεων θα λάβει χώρα το σαββατοκύριακο στον ιερό ναό του κοιμητηρίου Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών. Το Σάββατο 20/4/2019 επί τη εορτή της Εγέρσεως του Αγίου και δικαίου, φίλου του Χριστού, Λαζάρου του τετραημέρου, το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ενορίας Παναγίας Αλεξιωτίσσης θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητας.

Ήδη ο εορτασμός ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 18.30 με τον μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιωσήφ Μήλια.

Το Σάββατο 20 Απριλίου 7:00 π.μ.: Όρθρος καί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 18:00 Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις προς τον Άγιο Λάζαρο & Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος, εντός του Κοιμητηρίου.

Την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου 2019 το πρωί στο τέλος της Θείας λειτουργίας θα ψαλεί επιμνημόσυνος δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων, στο Μνημείο του Ιερέως Γεωργίου ο οποίος εσφαγιάσθη υπό τον Αγαρηνών επάνω εις το Ιερόν θυσιαστήριον του Ναού, την Κυριακή των Βαΐων του έτους 1821, κι ενώ τελούσε την Θεία Λειτουργία.

Στη Θεία λειτουργία και στη δέηση θα παραστεί & θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις