Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 2 Μαΐου στις αίθουσες "Οι Βράχοι της Ελευθερίας", με Ελληνοαμερικάνικη υπογραφή στην παραγωγή

Στις 2 Μαΐου στις αίθουσες "Οι Βράχ...

Περιγράφει μία ιστορία την αυγή του ελληνικού πολέμου για την ανεξαρτησία από τους Τούρκους

H συναρπαστική ιστορική περιπέτεια «Οι Βράχοι της Ελευθερίας- Cliffs of Freedom» μ’ ένα θέμα εμπνευσμένο από την ελληνική ιστορική περίοδο του 1821, έρχεται στις 2 Μαΐου 2019 στους κινηματογράφους σε διανομή της Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία “Οι Βράχοι της Ελευθερίας”

«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία ενός άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός αμφιλεγόμενου Τούρκου αξιωματικού, κατά την αυγή του ελληνικού πολέμου για την ανεξαρτησία ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το 1821. Η εικοσάχρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον Συνταγματάρχη Ταρίκ, ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού στρατού, που έχει μεγάλες αμφιβολίες για τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του και που κάποτε της είχε χαρίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού… αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει τραγωδία στην οικογένεια και στο χωριό της.

Ορκισμένη να εκδικηθεί τους Τούρκους, η Χριστίνα λαμβάνει μέρος στην ελληνική επανάσταση και αναπόφευκτα γίνεται τοπικό σύμβολο του ελληνικού κινήματος αντίστασης, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που προσφέρουν αμοιβή για το κεφάλι της. Έχοντας πιστέψει ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω τα συναισθήματά της, η Χριστίνα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα, που την αγαπά ακόμη και θέλει να την κρατήσει ασφαλή αλλά που τώρα του έχουν αναθέσει την αιχμαλωσία της.

Οι συναντήσεις και οι αψιμαχίες τους οδηγούν αναπόφευκτα σε μια τραγική  αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Το «Cliffs of Freedom» που γυρίστηκε στο Μεξικό, είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή βασισμένη στη νουβέλα «Daughter of Destiny». Παραγωγοί είναι οι Casey Cannon και Charles Dean Metropoulos, ο οποίος είναι ένας 72χρονος επιτυχημένος επιχειρηματίας & επενδυτής που έλκει την καταγωγή του από την Τρίπολη.

Σκηνοθεσία: Van Ling.

Παίζουν οι: Tania Raymonde, Jan Uddin, Raza Jaffrey, Patti LuPone και ο βραβευμένος με Όσκαρ Christopher Plummer.

Το φιλμ βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες την 1η Μαρτίου 2019 από την εταιρεία Round Hill Media με μικρή ωστόσο επιτυχία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture