Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Χατζίδου στην εγκυμοσύνη της! ΦΩΤΟ

Το πρόβλημα υγείας της Ελένης Χατζίδου σ...

Τι αποκάλυψε μέσω instagram

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μαμά και η επιθυμία που είχε με τον σύντροφο της Ετεοκλή Παύλου θα γίνει  πραγματικότητα και σε περίπου τέσσερις μήνες.

Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία

 

 

Η Ελένη Χατζίδου είναι σχεδόν πέντε μηνών έγκυος και το βράδυ της Πέμπτης αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο έχει ως συνέπεια να κάνει μια ένεση κάθε μέρα που περνάει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight