Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Μαρία Γιδά και Εύη Αναργύρου υποψήφιες με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

Αιγιάλεια: Μαρία Γιδά και Εύη Αναργύρου ...

Διαβάστε τι δήλωσαν

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης εντάσσονται οι κυρίες Εύη Αναργύρου και Μαρία Γιδά.

Σε δηλώσεις τους αναφέρουν τα εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κατάγομαι από την Κερπινή Καλαβρύτων. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στο Αίγιο. Υπήρξα μάχιμη δικηγόρος επί δέκα τρία (13) χρόνια όπου είχα έντονη συνδικαλιστική δράση τόσο στο Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης μας, όσο και σε άλλους Συλλόγους και Σωματεία. Σήμερα είμαι συμβολαιογράφος, σύζυγος του Σωτήρη Κοσμά και μητέρα δύο παιδιών.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην πρόοδο και ανάπτυξη της Αιγιάλειας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την περιοχή μας και να φανώ χρήσιμη και αποτελεσματική  στην ενασχόλησή μου με τα δύσκολα δημοτικά προβλήματα του τόπου μας.

Εμπιστεύομαι το Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι ξέρει, θέλει και μπορεί να προσφέρει  στην Αιγιάλεια αυτό που της αξίζει.

Περισσότερο από είκοσι χρόνια, είχα ενεργή συμμετοχή στις Δημοτικές εκλογές του τόπου μας, πάντα όμως, δίπλα, σε φίλους και συνεργάτες. Με τους περισσότερους από τους σημερινούς υποψηφίους έχουμε δώσει κοινούς αγώνες στο παρελθόν, τους οποίους θυμάμαι με συγκίνηση. Όλους τους εκτιμώ και με όλους υπάρχουν πράγματα που μόνο μας ενώνουν και κυρίως υπάρχει η κοινή προσπάθεια και αγωνία για το καλό του τόπου μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος μου ζήτησε να σταθώ στο πλευρό του και παρά τις επιφυλάξεις μου, κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, στέκομαι δίπλα του, γιατί ξέρω ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία άλλη ευκαιρία για τον τόπο μας και επιτέλους να πάμε μπροστά.

 

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έχω την τιμή και τη χαρά, να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου ως τοπικής συμβούλου στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Υποψηφιότητα για τοπική σύμβουλος, σημαίνει να θες να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά σου. Να διευκολύνεις την καθημερινότητα ορισμένων ανθρώπων. Η ενασχόληση με τα κοινά, σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω προηγούμενη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να εκτεθώ στον κόσμο, συμμετέχοντας σε αυτόν το στίβο...

Ως μητέρα τριών παιδιών, η δική μου συμμετοχή, έχει μοναδικό σκοπό στην αλλαγή σελίδας και στην αναδιαμόρφωση του τόπου που αφήνουμε στα παιδιά μας.

Οι γειτονιές μας γέμισαν σκουπίδια, η πόλη μας είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης, ο δήμος μας παρά τα πολλά δυνατά του σημεία, δεν έχει ταυτότητα και αν περιμένουμε λύσεις απ' όσους μας έφεραν εδώ, τότε μάλλον κάτι κάνουμε στραβά.

Ως πολίτης, θέλω να προσφέρω στην πόλη μου, στη γειτονιά μου κι από την άλλη, θέλω να βοηθήσω τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, διότι ανεξάρτητα από το αν θα εκλεγώ, θέλω να είναι αυτός που θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη μέρα. Είναι με διαφορά ο καταλληλότερος, ο πιο ικανός και ο πιο έμπειρος. Μία ήρεμη δύναμη, με επιτυχημένη πορεία 12ετούς Δημαρχίας στον πρώην Δήμο Συμπολιτείας, αλλά και άνθρωπος έντιμος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός.

Αυτό που μας ενώνει όλους και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας.

Όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις