Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

AΠΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ "X-MEN". ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

AΠΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΗ ...

Τίτλος της, «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας - X-Men: Dark Phoenix»

Οι X-Men επιστρέφουν στην τελευταία και πιο επική ταινία τους για να αντιμετωπίσουν τον πιο ολέθριο εχθρό τους, τη δική τους Τζιν Γκρέι. O λόγος για το φιλμ «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας - X-Men: Dark Phoenix» σε σκηνοθεσία Simon Kinberg που θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ, στις 6 Ιουνίου σε διανομή από την Odeon. Το φιλμ θα προβληθεί και σε 3D και το σχετικό διαφημιστικό πόστερ ήδη φιγουράρει στα Odeon Veso Mare.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς.

Στη νέα ταινία των μεταλλαγμένων υπερηρώων της Μάρβελ κόμικς, παίζουν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Jessica Chastain.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture