Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης: Καμία πρόοδος για την παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου του Ριγανόκαμπου

Πελετίδης: Καμία πρόοδος για την παραχώρ...

Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε συνάντηση με κατοίκους του Ανατολικού Διαμερίσματος

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, είχε συνάντηση, σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο,  με την Συντονιστική Επιτροπή Ανατολικού Διαμερίσματος για το θέμα των Ρομά. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σε σχετική ανακοίνωση η δημοτική Αρχή αναφέρει τα εξής:

"Αρχικά ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Επιτροπή για τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα για την παραχώρηση στον Δήμο του πρώην σκουπιδότοπου στον Ριγανόκαμπο για να προχωρήσει η δημιουργία του Ανατολικού Πάρκου της πόλης.

Κατά τις συναντήσεις με το Υπουργείο και με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου δεν υπήρξε καμία πρόοδος, αντίθετα διαπιστώθηκε στασιμότητα και ανακολουθία μεταξύ λόγων και έργων για το θέμα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι μετά από αυτό ο Δήμος θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και θα προχωρήσει τον σχεδιασμό για την υλοποίηση του Ανατολικού Πάρκου.

Για το θέμα των Ρομά οι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν για το πώς προχωρά το θέμα της λειτουργίας Παραρτήματος Ρομά το οποίο θα ασχολείται με δράσεις υποστήριξης για την ένταξής τους στην τοπική κοινωνία και με την εγκατάλειψη των παραπηγμάτων στον Ριγανόκαμπο.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις