Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Φωτογραφήθηκαν & έστειλαν το μήνυμα τους ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων

Πάτρα: Φωτογραφήθηκαν & έστειλαν το ...

Μέλη της Οικολογικής Κίνησης συγκεντρώθηκαν μπροστά στο Φάρο

Mέλη της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας μαζεύτηκαν και φορώντας χαρακτηριστικά κίτρινα μπλουζάκια, φωτογραφήθηκαν μπροστά στο τοπόσημο της Πάτρας, το Φάρο, εκφράζοντας την αντίθεση τους όσον αφορά στην εξόρυξη υδρογονανθράκων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, "συντονιστήκαμε με 16 ακόμα πόλεις της Ελλάδας για να στείλουμε το εξής μήνυμα «κ. Σταθάκη επενδύστε στο μέλλον μας όχι στους υδρογονάνθρακες».

Σε μια εποχή που οι συνέπειες της αλλαγής του κλίματος στον πλανήτη μας είναι ορατές, και η χώρα μας έχει κυρώσει την συμφωνία για μείωση των εκπομπών CO2 από το 2016, 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, από την Ιθάκη μέχρι την Μυτιλήνη, εκφράζουν την αντίθεσή τους, στα «βρώμικα» σχέδια που έχει η κυβέρνηση για την εξόρυξη πετρελαίου, όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας.

Μέσα σε αυτές τις πόλεις είναι και η Πάτρα, όπου την Τετάρτη 17/4/2019 που ο καιρός ήταν καλός και ηλιόλουστος, μέλη της Οικολογικής Κίνησης συγκεντρώθηκαν για μια συμβολική ομαδική φωτογράφιση στο Φάρο δίπλα στην θάλασσα, ζητώντας από τους ιθύνοντες να ανακαλέσουν τις άδειες για έρευνα και εκμετάλλευση πετρελαίου που έχουν δώσει, στην περιοχή μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις