Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα αστρονομίας σε μαθητές από τον "Ωρίωνα"

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα αστρονομίας ...

Για να συμμετάσχουν στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας & Διαστημικής 2019

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας, με σκοπό την προετοιμασία μαθητών για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2019, για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Toν διαγωνισμό διοργανώνουν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στο https://eclass.orionas.gr/

Η δράση αυτή έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης άκρως επιτυχημένης παροχής δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου για προετοιμασία στον 24ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής Γυμνασίου – Λυκείου 2019, όπου οι μαθητές μας κατέλαβαν και τις 9 πρώτες θέσεις στο Λύκειο, καθώς επίσης και τις 5 θέσεις της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας Αστρονομίας που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 13η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Διαστημικής η οποία θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία.

Τα μαθήματα επιμελείται ο κ. Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος του «Ωρίωνα», με βοηθό την Αγγελίνα Μπανιά, φοιτήτρια Ιατρικής Πάτρας, δυο φορές βραβευμένη σε Ολυμπιάδες Αστρονομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις