Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο τοπικό παράρτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου βρέθηκε το “σπιράλ” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς

Στο τοπικό παράρτημα του Οικονομικού Επι...

Προκειμένου να ενημερωθούν και να μιλήσουν σχετικά με θέματα που αφορούν την οικονομία και την αναπτυξιακή προοπτική

Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος είχε αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Πέτρο Ψωμά, προκειμένου να ενημερωθούν και να μιλήσουν σχετικά με θέματα που αφορούν την οικονομία και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου.

Όπως δήλωσε ο Πέτρος Ψωμάς οι συναντήσεις αυτές έχουν ουσιαστική σημασία καθώς το “σπιράλ” θέλει τους φορείς της πόλης θεσμικούς συνομιλητές και συμμάχους στην προσπάθεια ανάταξης της προοπτικής της Πάτρας. «Το βασικό ζητούμενο  που θέτουμε εμείς είναι η συνεργασία, όπως θα απαιτηθεί και μέσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, με στόχο το αύριο της πόλης. Ειδικά από φορείς που δείχνουν διάθεση προσφοράς. Η πόλη το έχει ανάγκη» τόνισε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΟΕΕ Γιώργος Κουτρουμάνης συμφώνησε για το πόσο επιβεβλημένη είναι η συνεργασία όλων των φορέων στην πόλη για μεγάλα ζητήματα, όπως το τρένο, το εμπορευματικό λιμάνι, οι οδικοί άξονες και το φυσικό αέριο, που θα δώσουν άλλη προοπτική στην Πάτρα, ενώ ενημέρωσε για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου στην περιοχή.

Στην συνάντηση παρόντα ήταν επίσης τα μέλη της διοίκησης του ΟΕΕ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος Ηλίας Θεοδωρόπουλος, αντιπρόεδρος, Νίκος Μοίραλης, γεν. γραμματέας, Νίκος Κριμπάς, οικονομικός επόπτης, και το μέλος Σωτήρης Παππάς.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευε αντιπροσωπεία του “σπιράλ”, αποτελούμενη από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Θάνο Δούρο, Φώτη Θωμά, Νίκο Μαντά, Μαρία Μπέλμπα,  Χάρη Παπαχριστόπουλο, Στάθη Πολίτη και Όλγα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις