Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Μαρία Θωμά υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η Μαρία Θωμά υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό "Πρωτεύουσα Ξανά"

Στην ανακοίνωση της κυρίας Θωμά αναφέρεται: Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση του κ. Αλεξόπουλου Γρηγόρη, να συμμετάσχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές, με την πολυσυλλεκτική παράταξη "Πρωτεύουσα ξανά!". Αποδέχθηκα την πρόταση του με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τον τόπο που κατοικώ.

Δεσμεύομαι να προσφέρω για το καλό της πόλης και των κατοίκων της και να εργαστώ με αγάπη και μεράκι για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. 

Με τον κ. Αλεξόπουλο μας συνδέει αμοιβαία εμπιστοσύνη και το κοινό όραμα για την πόλη που ζούμε κ έχουμε μεγαλώσει. Ο Κ. Αλεξόπουλος είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία και έχει αποδειγμένα προσφέρει από όποιο πόστο και να βρέθηκε στην μακροχρόνια εμπλοκή του με τα κοινά.
Διατηρώ επιχείρηση τα τελευταία χρόνια επί τις οδού Ακρωτηρίου και γνωρίζω τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζει ακόμα, ο ελεύθερος επαγγελματίας. 

Οραματιζόμαστε μια πόλη ασφαλή κ καθαρή, κέντρο πολιτισμού που να πρωταγωνιστεί πάλι στα πολιτιστικά δρώμενα. Φιλική στα ΑΜΕΑ με διευκολύνσεις πρόσβασης σε όλες τις υπηρεσίες κ τους δημόσιους χώρους. Μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη.

Με αγάπη κ σεβασμό προς τα παιδιά μας, γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε μια πόλη ανθρώπινη με ευχαριστημένους πολίτες .
Μόνο όλοι μαζί και σεβόμενοι ο ένας την ιδιότητα του άλλου θα καταφέρουμε να έχουμε μια καλύτερη πόλη για το αύριο. Το αύριο των παιδιών μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις