Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τάμτα ετοιμάζεται για Eurovision! Η χορογραφία και η ευχή του Κασιδόκωστα!

Η Τάμτα ετοιμάζεται για Eurovision! Η χο...

Τι είπε σε συνέντευξή της

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η Τάμτα για την Eurovison αφού θα εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό την Κύπρο, στο Τελ Αβίβ.

Οι πρόβες για τους διαγωνιζόμενους συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς

 

Στο κανάλι της Eurovision ανέβηκε ένα βίντεο με αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες της Τάμτα και των χορευτών της στη Στοκχόλμη για τη χορογραφία του Replay.

Στην έναρξη η τραγουδίστρια συστήνεται στους eurofans και περιγράφει συνοπτικά τη διαδρομή της λέγοντας: «Κατάγομαι από τη Γεωργία, ζω στην Ελλάδα και εκπροσωπώ την Κύπρο. Αυτή είναι η περίληψη».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «γιατί με τη Κύπρο;» απαντάει: «Επειδή αγαπώ την Κύπρο. Η Κύπρος είναι το ίδιο για μένα. Είχα πρόταση για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Κύπρο και απλά ανυπομονώ να ζήσω αυτήν την εμπειρία μαζί με όλους εσάς».

Στη συνέχεια η Τάμτα σύστησε τους τέσσερις Σουηδούς χορευτές που θα τη συνοδεύουν φέτος στη σκηνή, με κάποιους από αυτούς να έχουν πάρει μέρος και σε προηγούμενες διοργανώσεις του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Στο τέλος του βίντεο οι χορευτές παρουσίασαν ένα πολύ μικρό απόσπασμα από τη χορογραφία του Replay.

Στο πλευρό της η τάμτα έχει και τον σύντροφό της, Πάρη κσιδόκωστα. Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό περιοδικό Must, ρωτήθηκε τι της είπε όταν του ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με την Κύπρο κι εκείνη απάντησε... "Καλή επιτυχία"!.

Ακολουθεί το απόσπασμα

Αν και δεν μιλάς σχεδόν καθόλου για τα προσωπικά σου, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω για τον σύντροφό σου, Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη μουσική βιομηχανία με δική του εταιρεία παραγωγής. Τι σου είπε όταν του ανακοίνωσες πως θα πας στην Eurovision;

Καλή επιτυχία!

Σε ενοχλεί όταν σας φωτογραφίζουν σε δημόσιες εξόδους σας; Πώς αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι η προσωπική σου ζωή απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας;

Δεν το προτιμώ. Όμως γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά κάνω και πιστεύω πως προστατεύω την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα στον βαθμό που μου επιτρέπεται. Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δείχνουν αρκετό σεβασμό στο πρόσωπό μου και την προσωπική μου ζωή, και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από λίγα χρόνια; Τι ονειρεύεσαι για σένα;

Θέλω να είμαι υγιής, να είναι υγιείς και οι δικοί μου άνθρωποι, να συνεχίσω να εκφράζομαι μέσα από αυτή τη δουλειά που τόσο αγαπώ και να εξελίσσομαι συνεχώς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight