Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται στην Πάτρα ο Γιάννης Πλούταρχος

Έρχεται στην Πάτρα ο Γιάννης Πλούταρχος

Για την παρουσίαση του νέου του δίσκου με τίτλο «Τραγούδια Ακατάλληλα»

Μπορεί να κοντεύουν σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του γόη λαικού ερμηνευτή με την υπέροχη φωνή Γιάννη Πλούταρχου, «Ένας θεός» και «Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι», ωστόσο ο ερμηνευτής με τους φανατικούς θαυμαστές & θαυμάστριες παραμένει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο και αυτή την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 18.30 το απόγευμα, θα βρεθεί στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πλούταρχος που ήταν και πάλι στην Πάτρα τον περασμένο Ιούνιο στο γήπεδο της ΕΑΠ με την μουσικοχορευτική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» όπου τραγουδούσε ζωντανά τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, θα έρθει στο Public της Πάτρας στην οδό Ερμού για να μιλήσει και να παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και χαρίζει στο κοινό ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι γεμάτο… «Τραγούδια Ακατάλληλα»!

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται λοιπόν στο Public της Πάτρας και θα υπογράψει cd της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που αναμένεται να αγαπηθεί. Ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε και μία live τηλεοπτική εμφάνιση έκπληξη στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στο κανάλι Open beyond.

Τα πιο δυνατά συναισθήματα «ξετυλίγονται» μέσα από 20 μοναδικά τραγούδια, που υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, δημιουργώντας πλούσιες εικόνες για τον έρωτα, την αγάπη, τη χαρά, τη λύπη και την απώλεια.

Με τις ξεχωριστές και δυνατές ερμηνείες του, ο Γιάννης Πλούταρχος μας χαρίζει «Τραγούδια Ακατάλληλα», που θα γίνουν για όλους μας… κατάλληλα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight