Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι θα δειπνούσατε αν δεν είχατε την όρασή σας- Δείπνο στο σκοτάδι απόψε για 100 Πατρινούς

Έτσι θα δειπνούσατε αν δεν είχατε την όρ...

Μια βιωματική εμπειρία

H λογική των "Dark Dinners" είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Πρόκειται για δείπνα που πραγματοποιούνται μέσα στο απόλυτο σκοτάδι αυξάνοντας τη γαστρονομική απόλαυση των συμμετεχόντων.

Μία δράση βιωματικής εμπειρίας της τυφλότητας όπου βλέποντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις 4 από τις 5 αισθήσεις, σε συνθήκες απόλυτου σκότους για να δειπνήσουν

 

To 2017 έγινε για πρώτη φορά ένα τέτοιο δείπνο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας με τίτλο «Δείπνο στο Σκοτάδι».

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί και φέτος την Τετάρτη 17 Απριλίου και ουσιαστικά είναι μια δράση βιωματικής εμπειρίας της τυφλότητας όπου βλέποντες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις 4 από τις 5 αισθήσεις, σε συνθήκες απόλυτου σκότους για να δειπνήσουν. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο SANTA ROSA καθώς θα έχουν γίνει στον χώρο οι απαραίτητες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν απόλυτο… σκοτάδι. Όπως μάθαμε, 90 με 100 άτομα δήλωσαν συμμετοχή και θα κινηθούν στον χώρο χωρίς συνοδό.

*Να σημειώσουμε ότι οι προσκλήσεις για το δείπνο έχουν εξαντληθεί και ότι η επίδειξη πρόσκλησης είναι απαραίτητη κατά την είσοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις