Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κώστας Λογαράς στην Πετρούπολη στην Αθήνα με «Τα Πουλιά με το μαύρο κολάρο» -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Κώστας Λογαράς στην Πετρούπολη στην Αθ...

Παρέστη σε μία ωραία λογοτεχνική συζήτηση με αφορμή το βραβευμένο μυθιστόρημα του

Ο Πατρινός συγγραφέας Κώστας Λογαράς ταξίδεψε για μία μέρα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πετρούπολης όπου την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 το απόγευμα παρέστη σε εκδήλωση των μελών βιβλιολέσχης της περιοχής όπου έγινε συζήτηση με αφορμή το τελευταίο βιβλίο του Πατρινού συγγραφέα και φιλόλογου με τίτλο «Τα Πουλιά με το μαύρο κολάρο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη και έχει αγαπηθεί από το αναγνωστικό κοινό.

Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα που αντλεί έμπνευση από ένα αληθινό τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα των αρχών του ’80, τιμήθηκε με το βραβείο The Athens Prize for Literature 2018. Επίσης ο Κώστας Λογαράς κατάφερε με το συγκεκριμένο βιβλίο να προκριθεί στη λίστα με τα top 11 βιβλία στη κατηγορία του καλύτερου μυθιστορήματος της περασμένης χρονιάς των βραβείων Public.

Ο κ. Λογαράς στη σελίδα του στο facebook έγραψε τα εξής μετά τη συνάντηση και επικοινωνία που είχε με τα μέλη αυτής της παρέας από την Πετρούπολη.

"Επιστρέφω στην Πάτρα γεμάτος. Οι παρατηρήσεις σας και τα σχόλια στα "Πουλιά ...." , ο τρόπος που ο καθένας προσέγγισε -- ουσιαστικά και βαθιά --τους ήρωες μου, με εντυπωσίασε. Η κουβέντα μαζί σας, ειλικρινής και ομολογητική, με έκανε να νιώσω ανάμεσα σε φίλους, όχι απλως αναγνώστες, κι αυτό δεν είναι φιλοφρόνηση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight