Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Mπήκαμε στο ολοκαίνουριο Brandbags Outlet στη Ρήγα Φεραίου και ξελογιαστήκαμε για τα καλά

Mπήκαμε στο ολοκαίνουριο Brandbags Outle...

Τop brands γυναικείας και ανδρικής μόδας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Ένα καινούριο κατάστημα Brandbags μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας: Πρόκειται για το Brandbags Outlet, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 57 (μεταξύ Αγίου Νικολάου και πλατείας Ολγας) το οποίο θα μας… ξελογιάζει με τα επώνυμα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ του για τους επόμενους τρεις μήνες. Το νέο pop up store έχει καταπληκτικές τιμές- μιλάμε για ποσοστά εκπτώσεων από 20%, 30% και 40 % μέχρι και 50%, 60%, 70% - σε top brands σε κολεξιόν των αμέσως προηγούμενων σαιζόν.

Όπως μάθαμε, το Brandbags Outlet θα ακολουθήσει το εορταστικό ωράριο του Πάσχα και κατόπιν το κλασικό ωράριο καταστημάτων του κέντρου της πόλης. Οι κυρίες θα βρουν εδώ υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ για κάθε στιλ, ενώ οι κύριοι αποκλειστικά παπούτσια.

Μεταξύ άλλων θα βρούμε είδη Love Moschino, Dukas, Valentino, Blumarine, Guess, Tommy Hilfiger, Carrano, Castaner, Dolce, Geffrey Campell, Lolosidis, Wrangler, BluByblos, Trussardi κ.α.  δηλαδή την ελίτ στα trendy αξεσουάρ σε διεθνή και πανελλήνια κλίμακα. Θυμίζουμε πως και τα δυο πρώτα, αγαπημένα καταστήματα Brandbags (Ρήγα Φεραίου 90 & Ερμού 28) έχουν καθιερωθεί στο πατρινό καταναλωτικό κοινό επενδύοντας σε διάσημες ετικέτες. Το καινούριο «αδελφάκι» τους είναι ακόμα πιο προσιτό! Προλάβετε τις απίθανες προσφορές του!

Brandbags Outlet:
Ρήγα Φεραίου 57
(μεταξύ Αγίου Νικολάου και πλατείας Ολγας)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά