Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βγαίνω για Shopping: Τα ωραιότερα δερμάτινα της εαρινής σαιζόν στο κατάστημα «ΑΓΝΗ»

Βγαίνω για Shopping: Τα ωραιότερα δερμάτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με ανανεωμένη χρωματική παλέτα που «ξεσηκώνει»

Yποδεχθείτε την άνοιξη υπέρκομψες και trendy, ντυμένες με ανάλαφρα τζάκετ και πανοφώρια από εκλεκτά δέρματα μέσα από την τεράστια συλλογή του καταστήματος Αγνή Furs. Η παλέτα είναι σαγηνευτική: από τα γήινα μπεζ, ταμπά, τερακότα και μόκα που έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα μέχρι τα δημοφιλή nude και τα ρομαντικά παστέλ, γαλάζιο, λιλά, ροζ, αχνοκίτρινο και πράσινο, που πάντα μας αλλάζουν τη διάθεση, είναι όλα εδώ.

Κοντά, θηλυκά μπουφάν, σοφιστικέ σακάκια, ρευστά φορέματα, φούστες με κουμπιά, που είναι πολύ in fashion θα ανανεώσουν μεμιάς τη ντουλάπα σας για τη νέα σαιζόν. Ο διάκοσμος διακριτικός σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στις ευρωπαικές εβδομάδες μόδας.

Η Αγνή, μετά από θητεία δυόμισι δεκαετιών στο χώρο της γούνας και του δερμάτινου, επενδύει στο σύγχρονο  design με άκρως νεωτεριστική αντίληψη. Παρατηρώντας την ανεξάντλητη γκάμα της συλλογής της καταλαβαίνουμε πως όλα μπορούν να «συμβούν» πάνω στο δέρμα πλέον, αυτό το φετίχ της πολυτέλειας που δεν χάνει ποτέ τη σαγήνη του. Στο κατάστημά της (Φιλοποίμενος 26 και Ρήγα Φεραίου) βοηθάει κάθε γυναίκα να αποκτήσει το κομμάτι που επιθυμεί και της ταιριάζει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά