Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδοσιακό Πάσχα με σούβλισμα στην ύπαιθρο "υπόσχεται" ο καιρός -Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων-ΒΙΝΤΕΟ

Παραδοσιακό Πάσχα με σούβλισμα στην ύπαι...

Για τη Μεγάλη εβδομάδα

Μετά τις μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού που έπεσαν τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Ελλάδα και σε άλλες περιοχές της χώρας οι προγνώσεις για τον καιρό των επόμενων ημερών μέχρι το Πάσχα φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα.

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται σχετικά αίθριος ενώ αισθητά θα ανέβει και θερμοκρασία.

Ο καιρός θα βελτιώνεται σταδιακά μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου οπότε και σύμφωνα με τα μέχρι ώρας προγνωστικά δεδομένα τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και θα δώσουν τη θέση τους στην καλοκαιρία.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει», τάση που θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει καθημερινά κατά ένα βαθμό Κελσίου.

Παρότι  είναι νωρίς για ακριβείς προβλέψεις δεν φαίνεται να  έχουμε κρύο τις επόμενες ημέρες και το Πάσχα θα γιορταστεί όπως πρέπει, όπως έχουμε συνηθίσει, παραδοσιακά.

Μοναδική «παραφωνία», ενδέχεται να είναι ορισμένες μπόρες στα βουνά.

Όπως τόνισε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων θα συνεχιστεί η αστάθεια. Από τη Μεγάλη Εβδομάδα ωστόσο η αστάθεια θα αρχίσει να περιορίζεται αισθητά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις