Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαμαντής Κανελλόπουλος -Υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου: Πολύωρη επίσκεψη στο Ίσωμα

Διαμαντής Κανελλόπουλος -Υποψήφιος δήμαρ...

Τον συνόδευαν μέλη της παράταξής του

Έναν γόνιμο διάλογο μαζί με αρκετούς  κατοίκους του χωριού είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος,  το Σάββατο, μετά από πολύωρη επίσκεψη στο Ίσωμα.

Ο κ. Κανελλόπουλος επισκέφθηκε το Ίσωμα συνοδευόμενος από πολλά μέλη της παράταξής του προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα και να ακούσουν τις προτάσεις των μόνιμων κατοίκων αλλά και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κώστα Αποστολόπουλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

«Θέλω να τονίσω ότι η «Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο» θα είναι στο δρόμο, δηλαδή στις τοπικές κοινότητες και μετά τις εκλογές. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλέψουμε ούτως  ώστε να μπει μια σειρά στον Ερύμανθο, να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος και να γίνουν άμεσα έργα. Παρατηρώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε οριστικά το πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο και με την επάρκεια του νερού. Έχουν γίνει ορισμένα βήματα, όμως χρειάζονται στοχευμένες κινήσεις  και να μην χαθεί άλλο χρόνος προκειμένου να επιλύσουμε τα δύο αυτά σημαντικά ζητήματα που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια τους κατοίκους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις