Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ενεργά μέλη της πατραϊκής κοινωνίας στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου

Ενεργά μέλη της πατραϊκής κοινωνίας στο ...

Καταθέτουν την υποψηφιότητά τους ως δημοτικοί σύμβουλοι

Άνθρωποι με εμπειρία, επιστήμονες και επαγγελματίες καταξιωμένοι στο χώρο τους, ενεργά μέλη της πατραϊκής κοινωνίας που βιώνουν την πρωτοφανή στασιμότητα της Πάτρας, συντάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Γιώργου Ρώρου και καταθέτουν την υποψηφιότητά τους ως δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Xρήστος Χριστόπουλος: Απαιτείται εγρήγορση των πολιτών

Ο γνωστός Πατρινός οδοντίατρος, Χρήστος Χριστόπουλος δηλώνει «τάχθηκα στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου, γιατί πιστεύω στις ικανότητές του, τις οποίες άλλωστε, έχει αποδείξει και στην πολυετή διαδρομή του στον Εμπορικό Σύλλογο. Για όλα όσα σήμερα μας πληγώνουν απαιτείται εγρήγορση και κινητοποίηση. Η Πάτρα δυστυχώς, βρίσκεται σε συνεχή πτώση, την οποία μόνο οι πολίτες μπορούν να ανακόψουν με τη δράση τους. Η αλήθεια είναι ότι αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατόπιν της παρότρυνσης του συναδέλφου μου, Ηλία Γρηγόρη. Πιστεύω στις δυνάμεις των πολιτών, οι οποίοι δεν πρέπει να είναι απλοί παρατηρητές. Για χρόνια στήριξα τον νυν Δήμαρχο Πατρέων, όμως με διέψευσε και επειδή πάνω απ’ όλα υπάρχει αξιοπρέπεια, οφείλουμε όλοι να δράσουμε».

 

Ανδρέας Καλλιβωκάς: Θέλουμε μια πόλη που θα μας κάνει υπερήφανους

Ο φαρμακοποιός, Ανδρέας Καλλιβωκάς, τόνισε «ο λόγος που αποφάσισα να ακολουθήσω τον Γιώργο Ρώρο, πέρα από την ποιότητα του ανθρώπου η οποία είναι μετρήσιμη –χωρίς να έχω πρόθεση υποβάθμισης της προσωπικότητας των άλλων υποψηφίων- είναι ότι έχει ένα ξεκάθαρο όραμα για την Πάτρα, με σαφή προγραμματισμό και στόχευση, με αρχή, μέση και τέλος. Είναι ακριβώς ότι χρειάζεται σήμερα η Πάτρα, ώστε οι πολίτες να είναι χαρούμενοι για την πόλη τους και το επίπεδο της καθημερινής τους διαβίωσης. Επίσης, τον Γιώργο Ρώρο πλαισιώνουν άνθρωποι οι οποίοι εναρμονίζονται πλήρως με τα «θέλω» της πλειονότητας των συνδημοτών μας, για να γίνει η Πάτρα ξεχωριστή, για να γίνει η πόλη που θα κάνει υπερήφανους τους ανθρώπους της».

 

Γρηγόρης Μαρκέτος: Με τον Γιώργο Ρώρο αλλάζουμε σελίδα στην Πάτρα

Ο Παιδίατρος- Διευθυντής ΕΣΥ Κ.Υ. Άνω Πόλης Πατρών και Αναπληρωτής Συντονιστής Οργάνωσης Υγειονομικών ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας που στήριξε την υποψηφιότητα του Γιώργου Ρώρου από την πρώτη στιγμή, ανέφερε «ο Γιώργος Ρώρος είναι ένας άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας στην πόλη μας που γνωρίζει τα προβλήματα της Πάτρας πολύ καλά, καθώς τα έχει αναδείξει και έχει αγωνιστεί για την αντιμετώπισή τους. Με τον Γιώργο Ρώρο από τις 27 Μαΐου η Πάτρα αλλάζει σελίδα. Η πόλη έχει ανάγκη από έναν Δήμαρχο που θα ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των συνδημοτών μας, που έχει πρόγραμμα, στόχους και διεκδικητική φωνή. Θέτοντας σε προτεραιότητα, μείζονα ζητήματα της καθημερινότητάς μας, όπως η καθαριότητα, η οδοποιία, τα πεζοδρόμια, κ.α. επιδιώκουμε όλοι μαζί να κάνουμε την Πάτρα μας, πιο φιλική και ανθρώπινη, χωρίς μεγάλες κουβέντες και βαρύγδουπες δηλώσεις».

 

Τάκης Τζελάτης: Δραστήριος, άφθαρτος, αποτελεσματικός

Ο γνωστός σκιτσογράφος- γελοιογράφος που ασχολείται με την πολιτική γελοιογραφία από  17 ετών καταγράφοντας με την πένα του διαχρονικά τις πολιτικές εξελίξεις στην Πάτρα, Τάκης Τζελάτης, επεσήμανε «αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τον Γιώργο Ρώρο στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, γιατί είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω, καθώς έχει προσφέρει πολλά στην πόλη μας και έχει δοκιμαστεί σε άλλους τομείς, στους οποίους έχει παράξει σημαντικό έργο. Παράλληλα, θεωρώ ότι είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο όσον αφορά στα αυτοδιοικητικά με πολύ καλές προθέσεις και πάνω απ’ όλα διάθεση προσφοράς. Η πρότασή του να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δίνοντάς μου την ευκαιρία να προσφέρω και από τη δική μου πλευρά σε αρκετά από τα ζητήματα που αφορούν την Πάτρα ήταν τιμητική. Νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τις αναγκαίες αλλαγές στην πόλη μας για να είμαστε και πάλι υπερήφανοι, αλλά και για να αφήσουμε στα παιδιά μας όλα όσα χρειάζονται για να μείνουν στον τόπο μας και να δημιουργήσουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις