Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται σήμερα το μυθιστόρημα «Κορμί μισό, ψυχή μισώ» της Άννας Βήχα

Πάτρα: Παρουσιάζεται σήμερα το μυθιστόρη...

Στην Αγορά Αργύρη

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας μαζί με τις Πατρινές εκδόσεις «Πικραμένος» συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στις 19.30, εκδήλωση παρουσίασης του μυθιστορήματος της Άννας Βήχα με τίτλο «Κορμί μισό, ψυχή μισώ», στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12, στην Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

– Γρηγόρης Οικονόμου, ψυχολόγος στο ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου του Ρίου, με θέμα: «Δουλεύοντας με την Άννα».

– Νίκη Σπηλιωτοπούλου, φιλόλογος, με θέμα: «Ζώντας ως εθελόντρια στο ογκολογικό τμήμα με την Άννα».

Στην παρουσίαση θα απευθύνει χαιρετισμό και θα διαβάσει αποσπάσματα η Πρόεδρος του Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, ενώ συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος Μαρίνα Ριζογιάννη.

*Μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί στον Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Δημοσθένης από μικρός ήταν μισός, αρχικά στο κορμί κι αργότερα στην ψυχή· κι αυτή η αναπηρία της ψυχής τον συντροφεύει αδιάκοπα. Η ζωή του δοκιμάζεται από συμφορές κι εκείνος διατηρεί έντονο μίσος για πρόσωπα και καταστάσεις που θεωρεί υπαίτια για το δικό του παρόν. Ποικίλες ζωές μπλέκονται με τη δική του, γαϊτανάκι σ’ έναν χορό της οργής και του μίσους, λαθών και ασυγχώρητων επιλογών.

Το μυθιστόρημα «Κορμί μισό, ψυχή μισώ» της Άννας Βήχα συνιστά μια περιπλάνηση στην ψυχογραφία, τη δράση και τη ρητορική του μίσους· στα αναπάντητα «γιατί» της ανθρώπινης ύπαρξης· σ’ έναν εαυτό που ίσως όλοι κρύβουμε ή γνωρίζουμε…

Η συγγραφέας:

Με λένε Άννα Βήχα. Το «Άννα» δεν με χαλάει, για το «Βήχα» πάλι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πήγα σχολείο, σπούδασα, εργάζομαι και ζω στην Πάτρα. Δεν έχει σημασία ποια είμαι εγώ, αλλά τι έχω να πω. Κι ότι έχω να πω το γράφω, για να μπορώ να το μοιραστώ.

Το βιβλίο έχει 220 σελίδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture