Αιγιάλεια: Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Δημήτρη Καλογερόπουλου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΕΚΛΟΓΕΣ
&2019

Μέχρι και έξω υπήρχε κόσμος

14/04/2019 21:23

Μοιραστείτε το άρθρο:


Αιγιάλεια: Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Δημήτρη Καλογερόπουλου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Μέχρι και έξω υπήρχε κόσμος
 

Την πρώτη του ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση, έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης» την Παρασκευή 12 Απριλίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού:

"H αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης» αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει εκατοντάδες πολίτες απ’ όλη την Αιγιάλεια, που θέλησαν να ακούσουν και να δουν από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, στην πρώτη του ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση, την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Οι εσωτερικοί χώροι του Πολιτιστικού Κέντρου (κεντρική αίθουσα, διάδρομος, προθάλαμος) ήσαν κατάμεστοι, ενώ την ίδια ώρα συμπολίτες βρίσκονταν στο προαύλιο παρά τη βροχή. Ήταν μια εντυπωσιακή συγκέντρωση, που απέδειξε τη μεγάλη δυναμική του συνδυασμού «αιγιάλεια τώρα» και την απόφαση των πολιτών της Αιγιάλειας να αποκτήσει ο τόπος μια ικανή και αποτελεσματική Δημοτική Αρχή.

ΤοΔημήτρη Καλογερόπουλο προλόγισε η συμβολαιογράφος Αιγίου Μαρία Γιδά, ενώ τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους παρουσίασε η φιλόλογοςΝίκη Ντίνου.

Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Κώστας Σπηλιωτόπουλος, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι διατελέσαντες Δήμαρχοι Τρύφωνας Λίβας, Λευτέρης Κληρονόμος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Ζέρβας και πολλοί εκπρόσωποι Φορέων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στην ομιλία του, παρουσίασε το σχέδιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «αιγιάλεια τώρα» για το Δήμο και μίλησε από καρδιάς, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για το κοινό καλό, ότι ήρθε η ώρα για συνεννόηση και συνεργασία για να αποκτήσει η Αιγιάλεια τη θέση που της αξίζει.

Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας, κινείται στους εξής έξι άξονες:

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ:Καθαριότητα(Αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος Καθαριότητας για να μην ξαναζήσει η Αιγιάλεια τις εικόνες ντροπής του παρελθόντος. Ανακύκλωση, δυναμική εκπροσώπηση του Δήμου στο ΦΟΔΣΑκ.λπ.)

ΑΞΟΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ:Υποδομές (Έργα οδοποιίας, ύδρευση και άρδευση, αποχέτευση, χωροταξικό, στάθμευση κ.λπ.)

ΑΞΟΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ: Κοινόχρηστοι χώροι (Πλατείες, παιδικές χαρές, πεζόδρομοι και πεζοδρόμια κ.λπ.).

ΑΞΟΝΑΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Κοινωνική Πολιτική (Μέτρα στήριξης των ανέργων, των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών, των πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, της τρίτης ηλικίας, των ΑΜΕΑ, κ.λ.π.).

ΑΞΟΝΑΣ ΠΕΜΠΤΟΣ: Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός(Ενίσχυση δομών Υγείας και Παιδείας, ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών στο Αίγιο, αναβάθμιση πολιτιστικών θεσμών, αναβάθμιση Αθλητικών υποδομών και δημιουργία προγραμμάτων μαζικής άθλησης κ.λπ.).

ΑΞΟΝΑΣ ΕΚΤΟΣ: Ανάπτυξη (Τουριστική ανάπτυξη για προσέλκυση επισκεπτών, υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και προώθηση των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, ενίσχυση των νέων επιχειρηματιών και νέων αγροτών κ.λπ.)"

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 14/04/2019 21:23

Τυπώθηκε: 18/04/2019 16:10

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/525183

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς πρώην ιδιωτική κλινική της Πάτρας έγινε πρωτότυπο συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών! Πώς πρώην ιδιωτική κλινική της Πάτρας έγινε πρωτότυπο συγκρότημα φοιτητικών κατοικιών!
Τι ανοίγει στο παλιό Καβούρι της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρ. Πολυτεχνείου με την Κανελλοπούλου - ΦΩΤΟ Τι ανοίγει στο παλιό Καβούρι της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρ. Πολυτεχνείου με την Κανελλοπούλου - ΦΩΤΟ
 Μπήκαμε στο ξενοδοχείο Moxy Patra Marina και εντυπωσιαστήκαμε από τα πάντα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ Μπήκαμε στο ξενοδοχείο Moxy Patra Marina και εντυπωσιαστήκαμε από τα πάντα - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ
Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία της μικρής Μαλένας που έφυγε τόσο ξαφνικά – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία της μικρής Μαλένας που έφυγε τόσο ξαφνικά – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Εμφανίστηκε ο Ιησούς στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Εμφανίστηκε ο Ιησούς στη φλεγόμενη Παναγία των Παρισίων; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Έχασε και στα Περιβόλια και τώρα... τρέχει η Παναχαϊκή Έχασε και στα Περιβόλια και τώρα... τρέχει η Παναχαϊκή
Κηδείες & μνημόσυνα που θα τελεστούν την Τετάρτη 17 & την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 Κηδείες & μνημόσυνα που θα τελεστούν την Τετάρτη 17 & την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019
Το υπουργείο Υποδομών παρουσίασε τα χρονοδιαγράμματα του τρένου- Πότε φθάνει Πάτρα, για πόσο σταματάει ο Προαστιακός - ΦΩΤΟ Το υπουργείο Υποδομών παρουσίασε τα χρονοδιαγράμματα του τρένου- Πότε φθάνει Πάτρα, για πόσο σταματάει ο Προαστιακός - ΦΩΤΟ
Μπαίνει ο εργολάβος στους πρώην μύλους Αγίου Γεωργίου για την κατασκευή νέου σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας-Η μακραίωνη ιστορία του κτιρίου Μπαίνει ο εργολάβος στους πρώην μύλους Αγίου Γεωργίου για την κατασκευή νέου σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαϊας-Η μακραίωνη ιστορία του κτιρίου
Αθάνατη ελληνική πατέντα! Δείτε πως «επιδιόρθωσαν» κολόνα ηλεκτρισμού στην Πάτρα Αθάνατη ελληνική πατέντα! Δείτε πως «επιδιόρθωσαν» κολόνα ηλεκτρισμού στην Πάτρα