Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η επιχειρηματίας Χριστιάννα Σπηλιώτη

Στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η επιχειρημ...

«Θέλω να ζω σε μια πόλη που θα σέβεται και θα προστατεύει τη μητέρα που δεν μπορεί να διασχίσει την πόλη με το καρότσι της»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά θα είναι η επιχειρηματίας Χριστιάννα Σπηλιώτη. Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

"Η Χριστιάννα Σπηλιώτη έχει συμμετάσχει ενεργά σε πλήθος εθελοντικών οργανώσεων, η επιτυχία των οποίων βασίζεται στην ομαδική δουλειά, μακριά από προσωπικά οφέλη και σκοπιμότητες. Η καινούργια δυναμική προσπάθεια του «σπιράλ» ενστερνίζεται αυτές τις αρχές και γι’ αυτό θέλησε να την στηρίξει ενεργά.

Πιστεύει ότι ο Δήμος Πατρέων πρέπει να στελεχώνεται από πολιτικούς που πρώτα απ’ όλα είναι άξιοι συμπολίτες, οι οποίοι σέβονται τον συνάνθρωπο, τη μητέρα, τον ηλικιωμένο, τους πολίτες με ειδικές «δυνατότητες», προστατεύουν το περιβάλλον και αντιλαμβάνονται τη γεωγραφική, πολιτιστική και θρησκευτική υπεροχή της Πάτρας. Θεωρεί την τεχνολογία και το διαδίκτυο πολύτιμα εργαλεία για την πρόοδο, την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργία νέων και καινοτόμων προοπτικών.

«Ως μητέρα δύο παιδιών, θέλω να ζω σε μια πόλη που θα σέβεται και θα προστατεύει τη μητέρα που δεν μπορεί να διασχίσει την πόλη με το καρότσι της, τα παιδιά που δεν έχουν ασφαλείς και καθαρούς χώρους να παίξουν και να κινηθούν, τους ηλικιωμένους που κινδυνεύουν να τραυματιστούν, τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Μετά από τόσα χρόνια στην καρδιά εθελοντικών οργανώσεων, θεωρώ ότι μπορώ να συμμετάσχω στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου και στη διαχείριση κοινωνικών θεμάτων» τονίζει.

Η Χριστιάννα Σπηλιώτη του Σπυρίδωνος γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες στο τμήμα πωλήσεων και προώθησης προϊόντων. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση ΠΟΤΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ.

Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Σταμίρη, επιχειρηματία και έχει την 8χρονη Μαρκέλλα και τον 3χρονο Οδυσσέα. Από τα νεανικά της χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε κοινωνικές οργανώσεις και πολιτιστικούς φορείς με οδηγό την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ως στέλεχος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού χρημάτισε υπεύθυνη σε διάφορους τομείς δράσης του από το 1985 ως σήμερα (Αιμοδοσίας, Εκπροσώπησης και παραστάσεων, Κοινωνικής Μέριμνας, Εκπαίδευσης Πρώτων βοηθειών σε σχολεία).

Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας για 13 χρόνια, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, των Πολιτών Πάτρας Εν Δράσει. Ιδρυτικό μέλος και ενεργό στέλεχος της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ.

Υπεύθυνη καρναβαλικής ομάδας Κρυμμένου Θησαυρού, μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής και συντονίστρια δράσεων στο Καρναβάλι της Πάτρας. Συντονίστρια εθελοντών: Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα (2006), Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας (2007-2008), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής (2007), Οργανισμός Καλλιτεχνικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων-Φεστιβάλ Πάτρας Θεσμός Αρχαίου Δράματος (2007-2019) κ.ά.".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις