Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ψηλά στα στοιχήματα η Κατερίνα Ντούσκα και το "Better love" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ψηλά στα στοιχήματα η Κατερίνα Ντούσκα κ...

Πολύ καλά εξελίσσονται και οι πρόβες με την ομάδα της

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της Κατερίνας Ντούσκα για το Τελ Αβίβ του Ισραήλ όπου θα διεξαχθεί ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ήδη έχουν διαρρεύσει εικόνες από τις πρόβες που κάνει όλη η Ελληνική ομάδα και όπως λέγεται, το αποτέλεσμα ικανοποιεί και τους πιο δύσκολους ακροατές.

Έτσι όπως αναφέρουν οι Eurovisionistas του mikrofwno.gr στο ακόλουθο video διακρίνεται η Ελληνοκαναδή τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια να εκτελεί άψογα το ρεφρέν του τραγουδιού «Better love» συνοδεία των τριών εκ των 5 κοριτσιών χορωδών που θα είναι μαζί με την Κατερίνα Ντούσκα και θα την συνοδεύουν επί σκηνής στο Τελ Αβίβ.

Ένα ηχητικό αποτέλεσμα που δείχνει να δικαιώνει όλους όσους επέμεναν πως η φετινή μας εκπρόσωπος διαθέτει φωνή και μπορεί να ανταπεξέλθει στο ιδιαίτερα δύσκολο φωνητικά τραγούδι με το οποίο πάει στο διαγωνισμό. Το «Better love» εξακολουθεί να βρίσκεται υψηλά στην προτίμηση των ξένων φαν στα στοιχήματα.

Με casual look η Κατερίνα Ντούσκα δείχνει ευχαριστημένη  από την απόδοση της φωνητικά και αφήνει πίσω την κακή στιγμή λόγω του κρυώματος που είχε να αντιμετωπίσει στην Ολλανδία και στο eurovision πάρτι που παραβρέθηκε.

Οι μηχανές έχουν πάρει φωτιά και όλη η Ελληνική αποστολή από την ΕΡΤ, φροντίζει για να είναι όλα έτοιμα και σωστά έτσι ώστε ο "τυφώνας" Duska να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην επερχόμενη διοργάνωση της Γιουροβίζιον. Ο α’ ημιτελικός όπου θα εμφανιστεί η Ελλάδα είναι στις 14 Μαΐου 2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight