Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά να προβάλλεται & στην Πάτρα το «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση»

Ξεκινά να προβάλλεται & στην Πάτρα τ...

Τον βασικό ρόλο του μοναχικού υπερήρωα με τα κέρατα στο κεφάλι, υποδύεται ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ

Πρεμιέρα στη χώρα μας μαζί με τις ΗΠΑ έκανε στις 11 Απριλίου 2019 το «Hellboy: Ξαναγύρισα από την Κόλαση» σε σκηνοθεσία του Εγγλέζου δημιουργού Neil Marshall και με τον 44χρονο Αμερικανό ηθοποιό Ντέιβιντ Χάρμπουρ ν’ αναλαμβάνει εδώ τον χαρακτηριστικό ρόλο του υπερήρωα «Hellboy» του Μάικ Μινόλα, που είναι ένας μοναχικός ανθρωπόμορφος δαίμονας με σαρδόνιο χιούμορ και αυτοκαταστροφικές συνήθειες, ένας αντιήρωας που ταίριαξε γάντι με την ιδιοσυγκρασία του Μεξικανού σκηνοθέτη Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Όσκαρ σκηνοθεσίας πέρυσι για τη «Μορφή του νερού»), ο οποίος και γύρισε τις δύο πρώτες περιπέτειες του franchise («Ο Ήρωας της Κόλασης» kai «Hellboy 2: Η Χρυσή Στρατιά»).

H 3η ταινία διανέμεται από την Odeon και αναμένεται να κάνει εμπορική επιτυχία αν και οι κριτικές δεν είναι ιδιαίτερα ένθερμες. Στο metacritic ο μέσος όρος μέχρι στιγμής είναι 33%. To περιοδικό Αθηνόραμα στην κριτική του έκανε λόγο για φλύαρες μάχες με αποτρόπαια πλάσματα και για πλοκή χωρίς λογική.

Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε, βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy. Πιο βίαιος, πιο αιμοδιψής και πιο σαρκαστικός από ποτέ.

Εκτός του Ντέιβιντ Χάρμπουρ που είναι αλήθεια πως δίνει μία νέα δυναμική στο ρόλο, παίζουν οι Ίαν ΜακΣέιν, Σάσα Λέιν, Μίλα Γιόβοβιτς και ο γνωστός Αμερικανοκορεάτης ηθοποιός Ντάνιελ Ντάε Κιμ  που παίζει στην τηλεοπτική σειρά «Τhe Good Doctor».

Διάρκεια: 121 λεπτά.

Το φιλμ προβάλλεται και στα Odeon Veso Mare.

Eπιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture