Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Αυτές είναι οι πιο σύγχρονες και εντελώς ανώδυνες θεραπείες για τέλειο σώμα πριν το καλοκαίρι

Αυτές είναι οι πιο σύγχρονες και εντελώς...

Ρωτήσαμε τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Δρ Αμαλία Τσιατούρα

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, αυξάνεται και ο αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται τον δερματολόγο για να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν το καλλίγραμμο σώμα που ονειρεύονται!

Ρωτήσαμε την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine και μας αποκάλυψε τις πιο σύγχρονες θεραπείες που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας, γρήγορα και ανώδυνα.

 

Λιπόλυση - Λιπογλυπτική με τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η σύγχρονη εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης. Είναι μία πρωτοποριακή τεχνική με την οποία στο χώρο του ιατρείου, με τοπική αναισθησία και χωρίς νυστέρι, επιτυγχάνουμε σε μία μόνο συνεδρία λιπόλυση και λιπογλυπτική σώματος στα σημεία όπου υπάρχει συσσώρευση λίπους, όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες. Όπως μας επισημαίνει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, η οπτική ίνα του laser λιώνει τα λιποκύτταρακάτω από το δέρμα και προσφέρει σύσφιγξη στην επιδερμίδα με άμεσα ορατό και μόνιμο αποτέλεσμα.

 

Λείανση της κυτταρίτιδας με Cavitation RF

Η μη επεμβατική θεραπεία Cavitation RF είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και υπόσχεται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. «Για να βελτιώσουμε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού δρούμε από πολλά μέτωπα. Το Cavitation RF συνδυάζει ραδιοσυχνότητες (χαρίζουν σύσφιγξη) με υπερήχους (προσφέρουν λιπόλυση)» τονίζει η δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα. Η θεραπεία με το Cavitation RF είναι ανώδυνη και δεν χρειάζεται καν τοπική αναισθησία. Μετά από λίγες μόλις επισκέψεις το σώμα φαίνεται εμφανώς σμιλεμένο και το δέρμα πιο σφριγηλό.

Ανόρθωση στήθους & γλουτών με νήματα PDO

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική, η οποία μπορεί να γίνει στο ιατρείο με τοπική αναισθησία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. Τα απορροφήσιμα νήματα PDO εισάγονται κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής, χωρίς τομές και ράμματα, και στη συνέχεια κατευθύνονται στο επιθυμητό σημείο όπου χρειάζεται ανόρθωση. Όπως μας εξηγεί η Δρ Τσιατούρα, «Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται σε περιοχές του σώματος όπως οι γλουτοί, μηροί, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα και στήθος, όπου υπάρχει συνήθως χαλάρωση. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι και 2 χρόνια. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός».   

Αντιμετώπιση Ραγάδων

Οι ραγάδες είναι ουλές που δημιουργούνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας εξαιτίας παραγόντων, όπως η απότομη ανάπτυξη, η αυξομείωση βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη. Στην αρχή οι ραβδώσεις είναι κόκκινες και στησυνέχεια εξελίσσονται σε λευκές, όπου αντιμετωπίζονται και πιο δύσκολα. Όταν οι ραγάδες εξελιχθούν σε μόνιμες, η πιο αποτελεσματική μέθοδος ο συνδυασμός Fractional Laser CO2 με Mεσοθεραπεία PRP. Το Fractional laser δημιουργεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα το οποίο στη συνέχεια οδηγεί στη δημιουργίακολλαγόνου, και από την άλλη η Mεσοθεραπεία PRP με αιμοπετάλια από το αίμα του ασθενή, βελτιώνει αισθητά την όψη του δέρματος.

 

Καταπολέμηση Ευρυαγγειών
Οι ευρυαγγείες είναι λεπτές φλεβίτσες που βλέπουμε στο δέρμα και αποτελούν ένα αρκετά συχνό πρόβλημα, καθώς εντοπίζονται σε ποσοστό 50% του γυναικείου πληθυσμού. Η κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, είναι ο συνδυασμός Σκληροθεραπείας και Laser Nd-Yag. Για λεπτές ευρυαγγείεςαρκεί η εφαρμογή του λέιζερ, ενώ σε μεγαλύτερα αγγεία προτείνουμε τη σκληροθεραπεία. Τέλος η Δρ Τσιατούρα μας συμβουλεύει ότι για να μειωθούν οιπιθανότητες δημιουργίας νέων ευρυαγγειών πρέπει να αποφύγουμε την ορθοστασία και την καθιστική ζωή.

Ευχαριστούμε τη δρα Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της CosmeticDerma Medicine.

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στη Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 98-100 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: http://www.instagram.com/cdm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being